facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Luxfly Skydive

Luxfly Skydive

Info

indoor skydiving facility or an adventure that is specifically tailor-made to bring in the outdoor fun, inside. This new windtunnel opens soon.



"Venez découvrir LUXFLY SKYDIVE, le tout nouveau simulateur de chute libre en Belgique, à 15 min du centre du Luxembourg, proche de la France et de l’Allemagne! Notre chambre de vol de 35m est la plus haute d’Europe, équipée d'une infrastructure dernier cri et encadrée par nos instructeurs certifiés venant des 4 coins du monde. Que vous soyez enfant, débutant, groupe, entreprise ou personne à mobilité réduite, tout le monde peut voler et ressentir les meilleures sensations de la chute libre. Offrez une expérience inoubliable à vos proches avec une idée cadeau originale ! LUXFLY est également un lieu convivial pour passer un bon moment autour d'un verre ou d'un café et découvrir notre concept unique et n’oubliez pas de visiter notre musée."
Adres: Rue de Grass 103, 6700 Aarlen
Telefoonnummer: +32477528566
Stad: Arlon
Route: Rue de Grass 103
Postcode: 6700



op zoek naar gerelateerd: Free fall luxembourg
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fred, l'atelier 17 Fred, l'atelier 17 122 km Venez nous rejoindre et réaliser divers objets en bois (d’autres matières peuvent êtr...
Luxfly Skydive Luxfly Skydive 129 km Vertaald door Google We boekten voor Jupiter-pakket en vonden het absoluut geweldig. ...
Recensies
Niet goedkoop maar wel een, once in a lifetime experience.
Só visitei ainda não briquei
Sensationele en unieke ervaring!! De setting is geweldig met gastvrij en attent personeel. De plaats is ook zeer goed doordacht voor begeleiders met de aanwezigheid van gezellige hoekjes kussens, plaids, enz.. Er is een bar op het terrein waar drankjes en snacks verkrijgbaar zijn. We zullen zeker terugkomen. Om absoluut te testen!
Geweldige ervaring! Ik wilde weer eens een extreme sport proeven, ik was zeer goed bediend :- Ik kreeg de kans om een ​​tandemsprong te maken in 2005 en de adrenalinestoot was ongelooflijk. Het is geweldig om die gevoelens eindelijk opnieuw te beleven. Dankzij Quentin, de instructeur, stond hij bovenaan. Ik voelde me snel op mijn gemak verbaasd trouwens dat ik er snel in geslaagd was om rechts en dan links af te slaan, en ik vraag me af of ik niet zou proberen om wat verder te gaan in de progressie. Mijn kinderen vonden het ook geweldig.
Ik heb een leuk cadeau gekregen voor mijn verjaardag. Ik kon er helaas geen gebruik van maken omdat ik zwanger was en nu is mijn voucher helaas verlopen. Ik had graag een terugbetaling of een tegoed kunnen vragen om het later te kunnen doen omdat het niet naast de deur is... En 25€ betalen om het met slechts 3 maanden te verlengen is zonde. Ook niemand in mijn omgeving wilde deze bon hebben. Ik ben erg teleurgesteld…
updates Beste Luxfly-team Dank u voor uw antwoord Maar ik wilde gewoon duidelijk maken dat mijn man absoluut geen duim omhoog kreeg!!!! Helaas ben je verkeerd ingelicht.Een 8-jarige jongen vloog voor mijn man, namelijk de jongen van onze vriend die ook vloog die er die dag ook was om te kijken. Anders had ik het zeker niet gezegd! Bovendien is de foto van deze welp naar iemand anders gestuurd en hebben mijn vrienden ook de verkeerde foto van een ander kind ontvangen. We hebben ons ter plaatse geregistreerd - NADAT ALLES IS BETAALD!!! LG _______________ Let op, helaas alleen mogelijk tot 120 kg Aangezien mijn man bijna 2 meter lang en gespierd is en iets meer dan 120 kg weegt, mocht hij helaas niet starten. Ik heb nog nooit een slechte beoordeling gegeven, maar sorry dat ik hier niets anders kon doen. We kregen te horen dat dit overal zou worden vermeld. Na lang zoeken hebben we het eindelijk gevonden. Helaas was het een verjaardagscadeau Het zou fijn zijn als dit zou worden veranderd om het duidelijker te maken Tja, wat jammer.... Nu de reden voor mijn waardering! Persoonlijk vond ik het volkomen onbeleefd dat toen we vroegen of er geen mogelijkheid was - we het arrogante antwoord kregen "maar er is een mogelijkheid, haar man moet afvallen!!! En dit is buitengewoon neerbuigend. Niet alleen onbeleefd maar ook discriminerend!!! !
We boekten voor Jupiter-pakket en vonden het absoluut geweldig. Het personeel verwelkomde ons goed en onze instructeur was goed opgeleid en hielp ons op de best mogelijke manier. Het interieur en de pakken waren schoon. We hadden een geweldige ervaring met vliegen. Onze instructeur Quentin deed zijn werk buitengewoon goed.
Unieke en magische ervaring. George was onze instructeur, hij is gewoon geweldig!!! Zeer professioneel, gastvrij, hij stelt je op je gemak en zorgt ervoor dat je jezelf wilt overtreffen. De profs trainden tussen elk van onze vluchten door, gewoon subliem om te zien, ze staan ​​allemaal bovenaan. Een onvergetelijk moment !!! Dankjewel George.
Echt een leuke middag. Dit moet je echt meemaken!! En er zijn mooie tarieven/prijzen als je vaker wilt vliegen. Uitstekend!! Leuk team, we zien elkaar nog wel eens terug!
Moet het gedaan hebben! Vanwege het gebrek aan taalvaardigheid van onze kant was het een beetje moeilijk om te communiceren. Maar met "handen en voeten" is het gelukt en een geweldige ervaring gehad. Het team was echt heel vriendelijk. Tot de volgende keer! Bedankt voor de ervaring :
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid