facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Luxedy

Luxedy
"Multi brand fashion: kleding, juwelen, handtassen, accessoires..."
Adres: Heidestatiestraat 76, 2920 Kalmthout
Telefoonnummer: +32474563341
Stad: Kalmthout
Route: Heidestatiestraat 76
Postcode: 2920



op zoek naar gerelateerd: Kledingwinkels Kalmthout, Luxedy retour, Luxedy ringen, Luxedy jc sophie
Recensies
Top service. Zowel in de winkel als online, steeds het nodige advies gekregen. Daarnaast ook zeer mooi aanbod van kledij tot juwelen. Een echte aanrader deze winkel.
Luxedy ontdekt enkele jaren geleden en nog steeds voor mij de beste webshop voor kleding en accessoires! Het aanbod is ruim, voor alle maten en leeftijden en de service is super! De pakjes zijn bovendien altijd zeer verzorgd en snel geleverd! Je krijgt bovendien persoonlijk advies over maat en stijl, ook op afstand en altijd zeer veel inspiratie via sociale media Facebook en Instagram. Dorien is een vrouw met passie en dat merk je in alles! Ik ben echt fan.
Wanneer je binnen komt in deze winkel, word je niet alleen hartelijk ontvangen door de lieve vrouwen maar ook hangt er een zalig parfum binnen van hun geurblokjes Je kan hier zowel rustig even rondkijken als advies vragen. Zelfs online! Ik had via de website oorbellen besteld en vroeg via de opmerkingen of hiervan het armbandje nog beschikbaar was. In geen tijd kreeg ik een antwoord met een filmpje erbij waarop ik de armband eens zo gemakkelijk kon bekijken! Toppers
Wat Luxedy siert is dat ze echt voor hun klanten staan ,de filmpjes met de nieuwe items dat je te zien krijgt is tof ,ook de tips dat onlangs verschijnen op wat we kunnen letten om geen onnodige items aan te kopen , kwaliteits vol en toffe kledij voor jong en wat rijpere dames
Altijd prima service en verzending, snel en goed advies op vragen en vooral kwalitatieve, mooie en goedzittende kledij voor een prima prijs. Ik ben fan!
Superleuke winkel en online shop! Dorien is een schatje en helpt je persoonlijk en supersnel verder. Efficiënte shopervaring! Steun deze awesome lady en haar coole collega's!!
Zelf bij online aankopen krijg je ook privé hulp en advies van Dorien. Ze is een gedreven vrouw die steeds paraat staat voor iedereen te helpen. Luxedy is een top van een winkel waar je steeds terecht kan voor mode en accessoires. Een aanrader voor iedereen!!!
Altijd fijn om bij Luxedy te zijn. Persoonlijke aanpak, denken mee en leren je kennen en ook je stijl zodat er nog meer naar jouw zin geholpen kan worden. Ik ben fan!
Kwalitatief mooie kledij en steeds een snelle en correcte levering. Een echte aanrader
Wat een fantastische winkel! Super vriendelijk, mooie kleren, alles past perfect. Als ik me onzeker voel in een outfitje, staat Dorien samen met haar team klaar om mij te helpen in mijn zoektocht naar ‘the perfect fit’. Daar shop ik zo graag
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid