facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Luvi/Luc

"Van kindsbeen af sleutelde Luk De Smedt uit Lebbeke aan wagens op de oprit van het ouderlijk huis. Het duurde dan ook niet lang dat deze fascinatie voor mechaniek werd omgezet in de opstart van zijn eigen onafhankelijke garage. Met de komst van Davy Temmerman in 2010 werd ook het segment van de 2dehands wagens verder uitgebreid. Anno 2020 is AUTOCENTER LDS uitgegroeid tot een kwalitatieve multibrand garage met tonnen ervaring in service en verkoop. Klanten adviseren, helpen en hun de juiste wagen verkopen, daar doen wij het voor bij AUTOCENTER LDS!"
Adres: Lindekensstraat 70 , Lebbeke 9280, BE
Telefoonnummer: 052 35 47 13
Stad: Lebbeke
Route: Lindekensstraat 70
Postcode: 9280


Recensies
Heel tevreden, goeie service ,vriendelijk en hulpzaam een echte aanraderService: Algemene reparaties en onderhoud
Heel vriendelijk en correcte service !
Heel vriendelijk en zeer tevreden
Vriendelijke bediening, Probeert de kosten zo laag mogelijk te houden en toch kwaliteit af te leveren...
Een garage waar je nog met een vriendelijke lach en naam wordt begroet en niet als een nummer wordt behandeld. Ook naar de technische kant ben je hier aan het juist adres. De techniekers doen hun werk zeer voortreffelijk en proper!!
Vele jaren geleden klant geweest, maar nu niet meer wegens verhuis en veel te ver af wonen. Wat niet wegneemt dat ik mij de topservice en professionaliteit nog altijd herinner. Ik acht de kans zeer klein dat ik ooit nog terug in de streek kom wonen, maar stel dat ik het toch zou doen?.. Ik ga direct weer bij Luk!
steeds zeer fijn samenwerken met deze garage!
Mooie heer aan de balie, goed geholpen met mijn X5M. ps. Tot later
Onze wagen gaat al een paar jaar bij Luc op onderhoud en niet meer in de officiële BMW garage. Je wordt correct geïnformeerd over bijkomende of onverwachte kosten wat ik heel belangrijk vind. Wagen is altijd klaar op afgesproken tijdstip. Vriendelijk personeel en een heel propere werkplaats.
Een goede garage herken je niet enkel bij de verkoop van een auto maar vooral wanneer er zich een probleem voordoet met de aangekochte auto,ik heb de garage gecontacteerd,ze hebben me direct geholpen met een vervangwagen,mijn auto was zeer snel hersteld,en dit alles met de glimlach,maw prima garage,mijne volgende komt zeer zeker terug van hun Bedankt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid