facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor lutti.be

Info

Welkom op de leukste en lekkerste Facebook-pagina van België!
---
Bienvenue sur la page Facebook la plus délicieuse et la plus marrante de Belgique!

Geschiedenis

Leuk, lekker, Lutti!
Of je nu fan bent van zoet, fruitig, zuur of hééééél zuur, dit is the place to be! Geniet van lekker veel snoep in alle smaken en kleuren, pakken feestfun en wedstrijden met te gekke prijzen. Lutti kijkt uit naar jouw leuke commentaren en grappige snoep- en partyfoto’s. Veel plezier!
-----
Lutti, fun et trop bon pour grands et petits !
Si tu aimes les goûts tout doux, fruités, acidulés et même suuuper acidulés, ne bouge pas, tu es au bon endroit. Profite de tas de friandises aux goûts et aux couleurs les plus variés, de paquets entiers de bonne humeur festive et de concours aux prix carrément délirants ! En plus, chez Lutti, nous attendons avec impatience tes commentaires amusants et tes photos les plus rigolotes de bonbons et de fêtes. Bon amusement !

Adres: Industriestraat 38, 2500 Lier (België)
Stad: Lier
Route: Industriestraat 38
Postcode: 2500


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sportlife Belgium Sportlife Belgium 0 meter Sportlife, da's een hele wereld in één kauwgom. Enjoy!
Jermayo Jermayo 238 meter Lekkere sausen, vriendelijke personeel. Propere productie
R. Van Hove NV R. Van Hove NV 280 meter We are a wholesaler for fine foods and drinks situated in Lier, Belgium.
Canapé&co Canapé&co 452 meter FINE BAKING Pure ambacht, liefde voor het vak en kwaliteitsg...
Buurderij Lier Buurderij Lier 2 km Groenten, fruit, vlees, zuivel, brood, hoeveproducten, ... rechtstreeks aankopen bij ...
Recensies
Er zijn twee magazijnen bij de onderneming - een om te laden, de tweede om te lossen, ze zijn helder gemarkeerd, normaal gemarkeerd, zodat u niet zult missen Ik gaf de losdocumenten die erin zaten aan de persoon op de lader, legde ze meteen onder de laadklep en het lossen begon trouwens, het leek operationeel te zijn, wat erg prettig was. Wat betreft het toilet en de douche, ik was niet geïnteresseerd. Toegang onder de oprit zonder problemen, er is voldoende opstelruimte. De opritten zijn iets lager dan de weg, dus je moet naar beneden rijden.
Hier geladen op 07/11/22. Ik reed naar het kantoor, volgens het ref-nummer, ze stuurden het voor laden naar een nabijgelegen magazijn. Controleer de steeg en hellingen aan de linkerkant. Rechts van de opritpoort hangt een bel. Als ze opengaan, gaan we naar binnen, geven het stuk papier dat op kantoor is gegeven. Hij zegt onder welke helling hij moet worden. De Pool laadde me snel op, gaf lekkers mee onderweg, prachtig! Er was geen toilet/douche.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid