facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Luta Livre Aalst

Info

LL is een zeer effectieve verdedigingskunst uit Brazilië waarbij men de explosiviteit van de tegenstander neutraliseert en deze uitschakelt met klemmen of wurgingen. In een familiale sfeer delen we onze passie voor beweging en leer je omgaan met stress.



"Beoefen gemengde vechtsporten MMA, Braziliaanse Jiu Jitsu, Thai boksen, Luta Livre, Nogi grappling, Taichi, Qi Gong in kleine groepen waarbij de vooruitgang van elke deelnemer centraal staat. In een gemoedelijke sfeer, dagen we elkaar uit om het beste van onszelf naar boven te halen. Maak deel uit van onze wolfpack.* Methodisch opgebouwde lessen.* Groepen van maximaal 12 deelnemers.* Professionele begeleiding.* Enthousiaste lesgevers.* Familiale sfeer.* Zowel de recreatieve als competitieve sporter is welkom.* Bouw op een veilige en verantwoorde manier je vechtskills uit.We bieden avondlessen, ochtendlessen en privélessen aan."
Adres: Sint-Jozefstraat 20, 9300 Aalst
Stad: Aalst
Route: Sint-Jozefstraat 20
Postcode: 9300


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
SportEllen vzw SportEllen vzw 966 meter Sportkampen voor peuters en kleuters in het Sint Jozefscollege campus Eikstraat in Aa...
Recensies
Zowel de beginnende als de gevorderde sporters kunnen rekenen op een persoonlijke begeleiding. Reconnect Academy is een gastvrije club waar je aangemoedigd wordt om het beste uit jezelf te halen. Je kan je hier meer bekwamen in effectieve vormen van zelfverdediging zoals BJJ grondvechtenen takedowns, Thaiboksen maar je kan ook tot rust komen met ademhalingsoefeningen en meditatie. Er is een gratis proefles voorzien. De prijs per maaand is anno ‘22: 55€ en 30€ voor de jeugd.
Recent begonnen met Brazilian Jiu Jitsu. Ongelooflijk goede begeleiding met zeer vakkundige uitleg. Mehdi heeft duidelijk niet alleen veel ervaring maar ook een heel scala aan technische kennis die hij met plezier deelt aan de clubleden. Absolute aanrader!
Reconnect academy, z’n naam zegt al veel. De place to be als van vechtsport met inhoud en verhaal houdt. Grote variatie in opties naargelang je wensen, professionele begeleiding als het nu luta libre, thai-box of tai-chi is. Met Mehdi die al van jongsaf met gevechtsport bezig is en nog altijd internationale stages meevolgd ben je in goede handen: voor jong en oud, beginner tot gevorderd!
Leuke club met oog voor de leden. Na jaren training in een andere club heb ik de 'moed' weer gevonden voor te starten en het lukt aardig. Bedankt Reconnect-Family ; Let's go!
Super sfeer en top lessen. Ik heb hier op korte tijd supper veel bijgeleerd.
Kwalitatieve lessen, toffe sfeer, aanrader!
Heel aangename sfeer. Top club
Topclub & begeleiding. Ervaren & Leuke sfeer!
...participeren aan een les is telkens weer een boeiende ervaring!!
Keer op keer boeiende lessen in fijn gezeldschap!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid