facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lust Outdoor

Lust Outdoor

Info

Lust Outdoor is een samenwerking tussen Play'house en Taub Recordings opgericht in 2016.

Geschiedenis

Omdat Lust een verlangen is om een behoefte te bevredigen, gaan we samen de uitdaging aan om jullie muzikale verlangens te voeden met underground house, disco en techno.

Locatie hiervoor is een industrieel terrein middenin de prachtige natuur v/d voormalige militaire luchthaven te Brustem in St-Truiden, een absolute toplocatie.

De inspiratie voor de naam haalden we bij de nabijgelegen en één v/d bekendste steenwegen van België, de Luikersteenweg, oftewel de „Chaussée d'Amour” in de volksmond.

Lust isoleert zich bewust v/d massa/mainstream/billboard filosofie en wil zich vooral focussen op talent van eigen bodem en het organiseren van events voor een zeer beperkt aantal elektronische muziekliefhebbers.

Opgericht door Play'house en Taub Recordings in 2016.

Adres: Lichtenberglaan 1010, 3800 Sint-Truiden
Stad: Sint-Truiden
Route: Lichtenberglaan 1010
Postcode: 3800



op zoek naar gerelateerd: Lust Tickets
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brustem Bruist Brustem Bruist 1 km Een vzw met een passie voor feesten! Met de opbrengst van onze evenementen ondersteun...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid