facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lush

Lush

Info

Fresh Handmade Cosmetics

Onze taak

Wij geloven
Wij geloven in het maken van effectieve producten van vers, biologisch* fruit en groenten, de beste essentiële oliën en veilige synthetische ingrediënten.

Wij geloven in het afnemen van ingredienten van bedrijven die niet op dieren testen en in het gebruik van mensen om onze producten te testen.

Wij ontwikkelen onze producten en geuren zelf. We maken ze met de hand, met alleen vegetarische ingrediënten. We gebruiken zo min mogelijk conserveringsmiddelen en verpakkingsmateriaal. We vertellen je graag wanneer je product gemaakt is.

Wij geloven in happy werknemers die Happy producten maken en graag met hun gezicht op het product verschijnen. Zo maken we onze moeders extra trots.

Wij geloven in lang baden bij kaarslicht, samen douchen, massages en de wereld vullen met heerlijke parfums. In het maken van fouten, alles verliezen en opnieuw beginnen.

Wij geloven dat onze producten een eerlijke prijs hebben, dat wij winst mogen maken en dat de klant altijd gelijk heeft.

* Wij geloven ook dat woorden als ‘vers’ en ‘biologisch’ een oprechte betekenis hebben, die verder gaat dan marketing.





"Vers en handgemaakte cosmetica. Ontdek onze 100% vegetarische producten met ethisch verantwoorde ingekochte ingrediënten en waar we tegen testen op dieren zijn. Ons team is vriendelijk en gepassioneerd, en zal altijd klaarstaan met een warm ontvangst. All are welcome always.Fresh and handmade cosmetics. Discover our 100% vegetarian range with ethically sourced ingredients and against animal testing. Our team prides itself in their kindness and passion, and will welcome you warmly! All are welcome always."
Adres: Leysstraat 9 , Antwerpen 2000, BE
Telefoonnummer: 03 231 38 69
eb.hsul@neprewtna
Stad: Antwerpen
Route: Leysstraat 9
Postcode: 2000


Openingstijden

Maandag: 10:00-18:00
Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:30
Zaterdag: 10:00-19:00


op zoek naar gerelateerd: lush webshop, lush uk, lush belgie, lush winkels, lush producten, lush sale, lush online, lush eindhoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Planet Parfum Planet Parfum 21 meter Antwerpen - Meir
Rituals Rituals 26 meter
The Body Shop The Body Shop 37 meter Top winkel de White Musk geur en de Mago vallen hier Goed in de smaak heb ook ineens ...
Ici Paris XL Ici Paris XL 137 meter
L'Occitane L'Occitane 171 meter Heel vriendelijk service, aangename inrichting. Ben altijd enthousiast als ik thuis m...
Het Natuurhuis Het Natuurhuis 173 meter Winkel is steeds erg proper en geordend, en bovenal: het personeel is supervriendelij...
Sabon Sabon 218 meter
Ici Paris XL Ici Paris XL 299 meter
De Kruiderij De Kruiderij 419 meter
IU IU 508 meter Zeer onvriendelijk iets oudere dame met bril Werkt tegen haar goesting maar volgende...
Hype Store Hype Store 587 meter
Ici Paris XL Ici Paris XL 593 meter
Planet Parfum Planet Parfum 607 meter Goede winkel maar persoonlijk vind ik Laatste tijden is te duur geworden.
Parfuma Parfuma 620 meter Onder de deskundige handen van Gjulia bij Parfuma Antwerpen heb ik genoten van een ge...
Yves Rocher Yves Rocher 622 meter
Cosmeticary Cosmeticary 629 meter Ik heb het winkeltje leren kennen door het merk Laura Mercier op te zoeken. Wat een o...
NYX Professional Makeup NYX Professional Makeup 651 meter Alle producten zijn hier geweldig. Steeds opnieuw wordt je uitgedaagd om je mooi op t...
Cutzz Barberlounge 4men Cutzz Barberlounge 4men 651 meter Ivan knipt heel verzorgd. Vrouw was voor een keer tevreden
Recensies
Ik raad Lush echt aan iedereen aan. Ik hou echt van het feit dat ze er echt staan voor hun waarden en normen. Alles is veggie en meer dan 90% vegan. Wat een top winkel. Zo tevreden over hun producten! De medewerkers in de winkel zijn ook super vriendelijk en geven goede uitleg en hulp. Ik vind de sfeer in de winkel echt geweldig en fijn. Echte aanrader en het ruikt er ook lekker, wat een leuke extra is. Allen daarheen!
Super lief en goed geholpen afgelopen zaterdag bij dit filiaal. Ik had een probleem met de doorkambaarheid van mijn haar en ik kreeg een conditioner aanbevolen door een lieve dame met een bruin gekleurde huid ik vergat je naam te vragen!. Vanochtend met stomheid geslagen dat ik na 1x gebruik m’n haar zó makkelijk kon kammen, terwijl ik al zoveel maskers, oliën en conditioners heb geprobeerd. Ook de Harry Potter muziek die werd gedraaid gaf extra kerstsferen
Ik ben vandaag super goed geholpen geweest in julie winkel door Charly. Ze legde alles vriendelijk uit en vertelde ook wat voor berdrijf Lush is was mijn eerste keer. Heb dan ook staaltjes meegkregen om thuis eens rustig uit te proberen zonder me verplicht te voelen en ik ben er zeer tevreden over. Charly bedankt nogmaals voor de goeie hulp.
Vandaag heel vriendelijk ontvangen en superfijn geholpen door Morgane! Ik was op zoek naar een gezichtsmasker, waarbij ze heel gericht op zoek is gegaan naar productjes die bij mij zouden passen en die we samen hebben uitgeprobeerd met een aangename uitleg per product. Daarnaast ook heel leuke testers mogen ontvangen, altijd fijn zo'n extraatje om te proberen. Dankjewel Morgane voor je vriendelijkheid en enthousiasme, maakt de winkelervaring des te leuker!
Er zijn nog maar weinig winkels waar ze zo vriendelijk en behulpzaam zijn. Voor sommigen kan het onmiddellijk aanspreken in eerste instantie misschien afschrikken, maar na een eerste bezoekje weet je dat dit niet met een commerciële intentie is. Als het kan, geven de medewerkers graag een staaltje mee en laten de producten voor zich spreken. Ik ging vandaag terug na het gebruik van een staaltje om het product te kopen en de lieve medewerkster wist zelfs nog al mijn complexe huidproblemen! Wauwie! Dit verwacht je in een buurtwinkel, maar niet in een “keten” op de drukke Meir… ik ben FAN!
Ik kom regelmatig productjes halen bij Lush Antwerpen. Het personeel hier is stuk voor stuk zo gepassioneerd en dat merk je meteen, ze helpen je altijd met de juiste productjes vinden dat het beste bij je passen. Zeker een aanrader als je in Antwerpen bent om hier langs te komen! Je gaat gegarandeerd naar huis met heel wat leuke productjes van badbommen tot shampoo, gezichtmaskers, alles wat je maar kan wensen in de beste geurtjes en met natuurlijke producten. Gotta love lush, en al zeker deze in Antwerpen!
Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel die klaar staan om advies te geven! Hebben heel veel kennis van de producten en ingrediënten en zijn daarbij ook nog eens milieuvriendelijk en bewust. Top bediening en producten! Was op zoek naar producten voor wavy haar en werd hiervoor super goed geholpen. Meerdere producten mogen uittesten en demonstraties van leuke bubbelbars! Top ervaring!
Nog nooit een winkel tegengekomen waar costumer service zo op de voorgrond treedt. Stuk voor stuk mensen met een passie voor hun vak en zeer uitgebreide kennis over de producten. Daarnaast is het aanbod ook gewoon TOP. Kwaliteitsvol, cruelty free, ethisch verantwoord, ... Lush Antwerpen will not disappoint!
Ik kwam op de 29ste binnen om te kijken of er nog een bepaalde cadeauset was die op veel andere plekken al niet meer beschikbaar was dit was mijn derde lush. Ik keek blijkbaar erg zoekend dus toen werd me door een super lieve medewerker gevraagd of er iets voor me gedaan kon worden. De set was er niet meer maar toen de medewerker er achter kwam dat ik maar 1 specifiek product uit de set wou intergalactic showergel is ze even voor mij achter gaan kijken omdat ze er misschien daar nog eentje van over hadden. Toen ze terug kwam had ze de showergel in haar hand en mocht ik hem van haar mee naar huis nemen. Dit heeft echt mijn week gemaakt en ik bedank haar dan ook heel heeeeel erg! Ook heeft deze lush ook een fijne sfeer en veel producten.
Vandaag super fijn geholpen door Judy hoop dat ik het goed schrijf. Mijn zoontje en ik waren vandaag voor het eerst in de lushwinkel en daar echt kei fijn geholpen, overal uitleg over gekregen en zelfs een klein monstertje mee gekregen van chocolade douche gel zoontje helemaal blij ermee haha!! Je zag echt dat hij passie had in zijn werk. Ga zo door Judy. En bedankt voor je hulp nogmaals.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid