facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Luonto

Luonto

Info

Wellness Luonto is ontspannen in een omgeving van groen en water.
De Finse sauna beleven in zijn natuurlijke habitat.
De natuur op zijn Fins : 'Luonto'.



"Wellness Luonto is ontspannen in een omgeving van groen en water. De Finse sauna beleven in zijn natuurlijke habitat. De natuur op zijn Fins : 'Luonto'.In het landelijke Kanegem kunt u zorgeloos genieten van de deugden van warmte, water en afkoeling. Een rustpunt waar alle spanningen plaats maken voor een gevoel van welbehagen en gemoedsrust. Alle tijd en ruimte is voor u beschikbaar.Het complex met regendouches, lounge-salon, infraroodhoek, voetbadjes, stoomcabine, Finse sauna, buitenjacuzzi, buitendouche en zwemvijver staat volledig privaat tot uw beschikking."
Adres: Kruiswegestraat 7, 8700 Kanegem, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0474070512
Stad: Kanegem
Route: Kruiswegestraat 7
Postcode: 8700



op zoek naar gerelateerd: Poolhouse Aalter, Eurobody Tielt, Wellness, Spa Tielt, Wellness Oostrozebeke, Wellness Meulebeke, Wellness Nevele, Kuren in Kanegem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Nele Vandevelde - Health, Beauty & Lifestyle Nele Vandevelde - Health, Beauty & Lifestyle 856 meter Uw specialist in gezondheid, afslanken, voedingsadvies, huidverbetering & anti-age!
Recensies
Super onthaal en uitleg. Ook stond er wat lekkers klaar in het basis pakket. De Kids hebben zich ook goed kunnen amuseren en konden zelf hun favoriete muziek kiezen. Een welness voor de hele familie, wij komen zeker terug!
Aanrader! Zalige setting met zwemvijver, jacuzzi, sauna en stoombad. Vriendelijk ontvangen geweest met hapjes en fruitsap. Wij komen zeker nog terug!
Deze plaats is 1 grote uitnodiging voor ontspanning. De setting en het uitzicht vind ik zalig om van te genieten. Bovendien is deze plek met aandacht verzorgd en proper. De arrangementen zijn smakelijk en uitgebreid. Prijs kwaliteit zijn top
Super mooie locatie!heel verzord vriendelijke gastvrouw en heel lekker ontbijtaragement!top
Mooie locatie en netjes! Het was geweldig! Voor herhaling vatbaar!
Super mooi en uitstekend verzorgd! Gewoonweg genieten, een aanrader.
Zalige ervaring bij luonto. Alles tip top in orde en zeer netjes. De zwemvijver is een unieke ervaring die zeer goed meegevallen is. Helder proper water ten top ! 5 sterren doe zo verder wij komen zeker nog dikwijls terug :
Heel mooie locatie. Ook tijdens donkere winterdagen. Prachtig uitzicht op de sauna. Heerlijke jacuzzi!
Grote aanrader! Toplocatie voor een wellness op een rustige ligging met een geweldige jacuzzi, sauna, stoombad etc. De ontvangst was ook zeer vriendelijk en met de tablet kan je gemakkelijk extra zaken bestellen en muziek aanpassen. Het bordje met fruit was heerlijk!
Super aangename lokatie en vriendelijke ontvangst!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid