facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lunettes-Lunettes Optiek Boom

Lunettes-Lunettes Optiek Boom

Info

Opticien-optometrist, brillen, contactlenzen, hoorapparaten, zonnebrillen

Geschiedenis

Oogcomfort op maat

Bij Lunettes-Lunettes Opticians kunt u steeds terecht voor professioneel advies, kwalitatieve brillen en zonnebrillen, alsook een ruim aanbod aan contactlenzen (zachte en vormvaste contactlenzen).

Diverse topmerken worden keer op keer voor u geselecteerd, zoals o.a. TD Tom Davies, Jil Sander, Feb31st, Calvin Klein, Silhouette, Ray-Ban, Guess, Liu Jo …

Omdat uw zicht ons nauw aan het hart ligt, werken wij steeds met leidinggevende glasleveranciers en contactlensfabricanten, zoals Rodenstock, Johnson & Johnson, NKL, … samen.
Zo kunnen wij u een professionele én uitstekende optische begeleiding verzekeren.

Is het voor u niet evident om tijdens de reguliere openingstijden langs te komen, dan staan wij u graag ter beschikking volgens afspraak. Neem dan gerust per e-mail contact op, en samen plannen wij voor u een geschikt moment. ([email protected])



"Bij Pearle Opticiens Boom vind je een ruim assortiment aan brillen, zonnebrillen en lenzen. In onze winkel staan de oogspecialisten voor je klaar met persoonlijk advies.Daarnaast kun je bij Pearle Opticiens Boom terecht voor een Goed Zicht Gesprek, incl. gratis oogmeting t.w.v. €20. Na een ontdekkingsgesprek, meten we jouw ogen op. Vervolgens krijg je van je opticien advies over een zichtoplossing.In onze brillenwinkel in Boom is er een brede selectie aan merken te koop. Er zit dus vast en zeker een bril of zonnebril tussen die bij jou past! En vergeet onze verschillende glassoorten niet. De keuze is enorm. Ook bieden we een ruim assortiment contactlenzen aan bij Pearle Opticiens Boom."
Adres: Frans De Schutterlaan 5, 2850 Boom
Telefoonnummer: 03 888 17 80
Stad: Boom
Route: Frans De Schutterlaan 5
Postcode: 2850



op zoek naar gerelateerd: Optiek Goormachtigh, Odette Lunettes
Recensies
Ik ben uitstekend geholpen door Bart van Pearle Boom! Ik zat met peperdure glazen van een andere opticien in een kapot montuur. Bart heeft de glazen in een ander montuur gezet zodat de kosten uiteindelijk nog heel goed meevielen. Twee weken later heb ik door mijn eigen fout het nieuwe montuur ook weer verwrongen. Opnieuw heeft Bart de boel gered. Bedankt, Bart, voor je deskundigheid en behulpzaamheid!
Echt aan te raden ,ze helpen je daar super.
Geweldige service. Met de grootste smile en altijd weer even vriendelijk werd mijn bril bijgesteld en aangepast. Ik heb nog nóóit 1 slechte ervaring gehad in de 40+ jaren dat ik er kom Boom was eerste keer, daarvoor Mortsel en Antwerpen! Dankjewel! Aanrader!
Na in Niel,bij Hans Anders,te zijn afgeblaft door een verkoopster,ben ik naar Boom Pearl geweest. Ik kan de slechte ratings niet geloven. Ben ontvangen door een deskundig iemand,die zijn tijd nam.Hij heeft een grondige oogtest gedaan en mij professioneel advies gegeven. Heb er dan ook 2 brillen gekocht,beide super.
ik had terug 1 nieuwe bril nodig om ver te zien ,maar eens naar Pearle dacht ik solden ,,.Vandaag bril gaan afhalen er was een dame voor mij die ook haar bril kwam afhalen ze was niet tevreden,haar glazen voldeden niet ,de uitleg van de verkoopster de schuld van de oogarts ,gaat terug naar de oogarts ,ik heb een heel andere meting dan de oogarts die waant zich hoger dan de oogarts,ik wist niet wat ik hoorde ,ik aan de beurt ik zette mijn bril op ik riep van het verschieten was ook niet oké ook de schuld van de oogarts ik ben 71 jaar en draag van mijn 3 jaar een bril nog nooit voor gehad ,en ik ben in behandeling bij u.z Edegem maar de verkoopster doet of elke oogarts lomp is en wil het laatste woord ook goed betaald voor de glazen die geen enkele bewerking gehad hebben maar wel voor aangerekend is ik had al een slecht gevoel vanaf ik de bril bestelde de verkoopster roept tegen de mensen in plaats van gewoon te praten ,ik dacht dat is veel lawaai met weinig inhoud en het klopte nog ook de dame voor mij was ook niet blij ik ook niet , volgens mij wat ik eruit haal gaven ze hun schuld aan de dame toe want als ze voor maart terug naar de oogarts gaat gaan ze haar glazen gratis???vervangen ,ik ben er mee buiten gegaan 200€ v d glazen alleen al kwijt ,die het niet doen ,de reclame was als ge 1 bril koopt krijgt ge 1 tweede gratis en de glazen halve prijs binnen de maand ,hoe kan zoiets goed werken ,nu weet ik hoe het zit met dat gratis logisch denken het gaat wel over glazen voor ogen en dit moet correct zijn goede raad blijf er weg
Zeer correcte en vriendelijke service. Koop uw bril hier.
Belachelijk voor woorden...betalen om je ogen op te meten qua sterkte...met zijn allen naar Hans Anders want het kan Anders!!! Daar is het nog gratis en met plezier.
Totaal geen respons op vraagje via mail. Wat een verschil met Pearle filiaal in Kontich. Daar draagt men klantentevredenheid wel hoog in het vaandel.
Test je ogen en raad de beste montuur bril aan qua prijs/kwaliteit/bekende merken/getinte brilglazen/promoties...
Zeer goede service en lieve dames heel behulpzaam zeer content
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid