facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lunch Garden

Lunch Garden

Geschiedenis

Restaurant-Buffet

Adres: E17 - richting Antwerpen, 9270 Kalken, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 09 367 63 54
Stad: Kalken
Route: E17 - richting Antwerpen
Postcode: 9270


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 21:00
Dinsdag: 11:00 - 21:00
Woensdag: 11:00 - 21:00
Donderdag: 11:00 - 21:00
Vrijdag: 11:00 - 21:00
Zaterdag: 11:00 - 21:00
Zondag: 11:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Lunch Garden Bonheiden, Lunch Garden Gent korenmarkt, Lunch Garden open op 8 juni, Lunch Garden Hannut in het nederlands, Lunch Garden Kuurne, Lunch Garden Waregem, Lunch Garden Hasselt, Lunch Garden Geraardsbergen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant - Lounge - Feestzalen Dorp 49 Restaurant - Lounge - Feestzalen Dorp 49 4 km Goed ontvangst. Lekker eten. Zeer begaan met aanpassingen menu voor allergieën.
Recensies
Snelle bediening, smakelijk eten voor een goede prijs. Ideaal voor een snelle, maar goede lunch onderweg.
22-9-2020 18:00 Ik dacht even gauw eten en weer doorgaan maar als ik een ding mag aanraden is het deze tent NIET, ABSOLUUT GEEN AANRADER! ik had als vooraf tomatensoep en als hoofdgerecht 2 pastijtjes met aardappelkroketjes. Het enige wat daadwerkelijk warm was waren de aardappelkroketjes want die hebben een paar minuten in de frituur gezeten de rest was koud! Qua prijs veel te veel betaald voor deze maaltijd! 1 keer nooit meer weer. Een kleine tip als jij fatsoenlijk voedsel zoekt rij door!
Vuil van bij het binnenkomen, geen enkele! tafel was zuiver. Aan de zelfbediening lagen etensresten, bestek zelf moeten zuiver maken voor het eten.... Personeel sprak bijna geen Nederlands en was niet bepaald vriendelijk. Er was niet veel keuze, de helft van wat op de menukaart stond was er niet meer. Mij zien ze daar niet meer.
Zondag 08-08-2021 rond 19u 1u30' voor sluiting keuken Zeesteak met groenten en kroketten: sorry maar er zijn geen groenten meer en ook geen kroketten, alleen die industriële puree en frieten. Dus volle pot betalen voor maar 75% van mijn recht! De jonge mannen in de keuken deden hun best maar konden door gebrek aan mogelijkheden de bestellingen niet volgen. Dus de ong. 20 mensen na mij ook geen groenten noch kroketten. Voorts vuile tafels en vuile vloer met allerlei etensresten. Dit is geen "Lunchgarden" maar een veredeld frituur, uitgebaat door Total en niet door Lunchgarden. Nooit meer "Lunchgarden" in Kalken !!!!!!!! De verantwoordelijke voor dit etablissement moest ontslagen of heropgevoed worden.
Goed eten en niet duur.
De keuken laat je wachten terwijl ze over een collega roddelen. Ben weggelopen. Zag we toch niet goed uit.
We waren er iets voor 18.30 en de bedienster kwam er maar voorbij. En zij niks. We hebben een kwartier staan wachten en toen zij de bedienster: we zijn gesloten. Vreselijk. Geen 2de keer.
Snelwegrestaurant - voor de week/maanddeals en een snelle hap niet slecht - eerder doorsnee. Vriendelijk personeel maar geen haute cuisine noch bijzonder gezonde keuken - hoewel er een beperkt aàis is en dat beter is dan sommige concurrenten.
Je betaalt €0,75 voor het toilet en krijgt dat zo'n suf bonnetje dat je kunt uitgeven. Liever gewoon €0,25 betalen voor het toilet. De toiletten zijn wel schoon.
Slechte bediening en al de groenten waren koud en uitgedroogd dus niet smakelijk. Kwamen hier voor de 2de maal en dachten dat het eten nu beter zou zijn maar nu nog slechter ! Kan zeker niet tippen aan de andere lunchgardens die we regelmatig bezoeken.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid