facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lunch Garden

Lunch Garden

Geschiedenis

Restaurant-Buffet

Adres: E17 - Richting Gent, 9810 Nazareth (België)
Telefoonnummer: 09 385 83 37
Stad: Nazareth
Route: E17 - Richting Gent
Postcode: 9810


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 21:00
Dinsdag: 11:30 - 21:00
Woensdag: 11:30 - 21:00
Donderdag: 11:30 - 21:00
Vrijdag: 11:30 - 21:00
Zaterdag: 11:30 - 21:00
Zondag: 11:30 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Lunch Garden De Panne, Lunch Garden Geraardsbergen, Lunch Garden Edegem, Lunch Garden Schoten, Lunch Garden Kuurne, Lunch Garden Ninove, Lunch Garden Hannut Menu, Lunch Garden Franchise
Recensies
Voor een wegrestaurant in een tankstation aan de snelweg zijn de warme gerechten verrassend lekker. Stoofvlees was prima, ook de halve kip was prima gegaard, gekruid en niet uitgedroogd. Helaas zijn de prijzen wel monopolistisch: 2 flesjes water, 2 kleine soepjes, 1 friet/halve kip en 1 aardappelpuree/stoofvlees is ruim 35 euro.
Waardeloos,zonde van je geld. Ik heb geen idee wie er in de keuken staat maar het bestelde eten raakte kant noch wal. Hoe kun je een mooi stukje vlees zo verpesten. Het bezoek was eens maar nooit weer. Resumé te duur, slechte stuntelige service,en een bar slechte keuken.
Lekker eten. Gratis WiFi en ruime keuze. Alles voor wie veel onderweg is en ergens in Vlaanderen wil thuiskomen om iets te eten.
Ik kwam met de kindjes naar lunch garden, bij aankomst zagen we dat het echter geen lunch garden meer is. Dus ook niet de gekende kindermenu jammer dat het op Google niet vermeld is dat het een ander restaurant is. Aangezien het al middag gepasseerd was en we allemaal honger hadden, hebben we dan toch beslist er te eten. Lekker maar jammer genoeg dubbel van prijs.
Goede keuken voor goede prijs. Lekker groot porties.
Op het bord bij het restaurant staat open tot 21u. Om 19u a 19:30 al geen kip meer te bekennen en zo gesloten als het maar zijn kan. Echt slecht. Dit is niet de eerste keer dat ik bij lunch garden voor gesloten toko kom te staan.
Een lekkere maaltijd voor een kleine prijs
Heel goed wegrestaurant. Probeer de Luikse ballen.
We waren daar op een maandag om 18.30 uur. Een tijdstip waarop men een fatsoenlijk maal zou mogen verwachten, maar de werkelijkheid was anders. De helft van het aantal gerechten van de menukaart was uitverkocht. Datgene wat geserveerd werd was de prijs beslist niet waard. Minimale hoeveelheid en zwaar geleden onder de lange warmhoudtemperatuur. Hopelijk was dit een incident. Wij hielden er echter een nare nasmaak aan over.
Goed eten, goede service. Met een volle touringcar kun je hier prima je drie kwartier pakken. Half uurtje is net te kort om iedereen te laten eten. Helaas veel overlast van truckers die het woord 'bus' niet kunnen lezen dus netjes parkeren blijft lastig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid