facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Luna Lotta Jewellery

Luna Lotta Jewellery

Info

LunaLotta is een unieke collectie juwelen.
Elk stuk is bijzonder voor die ene persoon.
Juwelen voor elke gelegenheid in zilver of goud



"Belgische juwelen met een verhaalAls designer/edelsmid ga ik, Lieselot, onder de naam LunaLotta, de uitdaging aan handgemaakte sieraden te ontwerpen naar de persoonlijkheid van de klant. Voor elk ontwerp inspireer ik me op de verhalen van de klanten om zo een duurzaam juweel te ontwerpen.Naast maatwerk is er ook een unieke collectie voor bijzondere dames of mannen. De personaliteit van mijn klanten zijn het belangrijkste stijlkenmerk in de juwelen, een unieke meesterwerk op maat van de klant.Ik vind mijn inspiratie vooral in de natuur, kunst en reizen.Elke collectie draagt een naam van een dame met stijl. In mijn hoofd bedenk ik een persona waaraan ik het ontwerp van mijn juweel weerspiegel: Martha, Marit, Suzanne & Tiny Colours."
Adres:
Telefoonnummer: 0494154723
Stad: Gullegem



op zoek naar gerelateerd: Rouwjuwelen, Rouwjuweel ketting, Juwelen Gullegem, Op maat gemaakte ring
Recensies
Super warme ontvangst van Lieselot in haar atelier! Moe maar voldaan na een dagje Verloren wastechnieken. Zonder verwachtingen erin gesprongen maar door de vele goede tips met een afgewerkte ring naar huis vertrokken. De lange rit van 5 uur vanuit Limburg was het zeker waard :! Fijn dat we elkaars kennis konden delen met elkaar als collega's goudsmid.
Lieselot ontwierp het zonnigste juweel waarin m’n papa vanaf nu mag wonen. Met de grootste zorg en tederheid hielp ze me mijn rouwproces vorm en kleur geven. Bedankt Lieselot, ge zijt een straffe madam !!!
Om na 6 jaar ons borstvoedingsavontuur af te sluiten, wilde ik graag een ring met moedermelsteentjes die ook symbool stond voor ons gezin. Lieselot van Lunalotta toetste af wat mijn stijl was, en samen kwamen we tot een mooie compositie. Ze verwerkte oud goud dat ik kreeg van mijn meter en maakte er een prachtige ring van. Na de realisatie bleken de moedermelksteentjes niet zoals vooraf afgesproken te staan, waarna Lieselot alles aanpaste zonder meerkost en de ring een mooie symbiose werd van haar vakkennis en ambacht en mijn eigenheid... Zo dankbaar voor het proces én het resultaat.
Bij het overlijden van mij 2de grootmoeder en de vraag of ik wat as wou van haar wist ik onmiddellijk dat ik een rouwjuweel wou laten ontwerpen. Het idee groeide in mijn hoofd en ik ging online op zoek naar iemand die me hierin kon bijstaan. Al snel vond ik Lieselot haar pagina op Instagram en zag ik dat haar stijl me absoluut lag. Ik maakte een afspraak en voelde me onmiddellijk ontzettend goed bij Lieselot. Ze luisterde heel respectvol naar mijn verhaal, wens en rijpend idee en samen kwamen we tot een ontwerp. Hoewel het voor Lieselot niet evident was om het oude goud van mijn andere grootmoeder te verwerken in mijn juweel ben ik verbluft door het eindresultaat. Lieselot slaagde erin een fantastische ring af te leveren waar ik instant aan gehecht ben. Een mooi eerbetoon aan 2 sterke vrouwen die me mee gevormd hebben tot wie ik ben in een prachtig juweel. Bedankt Lieselot!
Dag Lieselot, in 2020, midden in de corona-winter, werden onze tweelingdochters 18 jaar, op Valentijn ! een extra speciale dag die we niet met een feest konden vieren maar we zochten toch een apart cadeau ! We vroegen jou een juweel te ontwerpen met enkele parels , een erfdeeltje, in combinatie met wit goud. Je maakte er iets heel apart van, 2 hangertjes in dezelfde stijl, maar toch verschillend. Net zoals onze dochters zelf zijn. Ze waren er toen zeer blij mee en ik zie dat ze het graag dragen en koesteren. Een prachtig kleinood met een persoonlijke boodschap ; 100% jouw creativiteit. Bedankt om zo goed aan te voelen wat je klant wil ! Proficiat met je fantastisch traject en veel succes verder !! Van harte Katrien
Lieselot maakt prachtige, duurzame en unieke juwelen om te blijven koesteren. Ik kocht al 2 paar oorringen bij haar en was ook telkens onder de indruk van de geweldige service die ze levert. Topper!
Lieselot is echt een krak in haar vak. Ik kocht enkele juweeltjes uit de collectie, dus geen maatwerk, maar het zijn stuk voor stuk pareltjes!
De mooie juwelen van creatieve duizendpoot en ontwerpster Lieselot verdienen een mooie review! Mijn persoonlijke favorietje zijn de oorbellen uit de Anaïscollectie. Binnenkort hoop ik nog eens samen te kunnen zitten met deze lieve dame voor een paar stukken op maat die verwijzen naar mijn kindjes. Eerder ontwierp ze al hun memorabele geboortejuweeltjes.
Wij hebben haar leren kennen via krant waar uitgebreid haar werk werd uitgelegd. Moet beamen topprestatie wat betreft ontwerpen ketting en hanger met als teken levensboom
Wij volgden een workshop 'verloren wastechniek' bij Luna Lotta. Het was een top-ervaring. Professionele uitleg met een relaxte sfeer en heel mooi resultaat.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid