facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lumberjack Bar

Lumberjack Bar
Adres: Putsesteenweg 190, 2820 Bonheiden
Telefoonnummer: +32475509035
Stad: Bonheiden
Route: Putsesteenweg 190
Postcode: 2820


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Monsieur Kaffee Monsieur Kaffee 2 km Beste koffie in de verre omstreken! Authentieke plek waar je je welkom voelt. Must vi...
Recensies
Top bediening, lekkere gerechten en uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding. Een absolute aanrader!!!
Bestellen met oudjaar moet je alvast niet doen. Je spreekt op voorhand een uur af. Kom je aan, ellelange aanschuift om te betalen. En dan kan je nog eens drie kwartier wachten. Concreet, een uur na reservatie nog geen eten. Nooit meer!
Lekker eten, maar niet zo goedkoop.
Voor de eerste keer geprobeerd en meteen heel goed bevonden! Verse sushi en met zorg gemaakt
De tempura maki zijn zoooo lekker, echt een aanrader!! Lekker fris vanbinnen en knapperig langs de buitenkant. De gefrituurde dragon rolls zijn eerder aan de droge kant... Hele chique verzorgde plaats. Bestellen en afhalen is zoals het moet.
Heel lekker eten. Tafels staan heel ver van elkaar.
zeer verse en lekkere sushi. Aanrader
Zeer vriendelijke en gastvrije service, via online bestelling loopt alles vlekkeloos. Afhaaltijden worden zeer correct ingeschat zonder te veel wacht tijd. Groot aanbod aan sushi rolls voor een schappelijke prijs.
Lekker eten, heel vers maar meer dan een uur op ons eten moeten wachten terwijl we een van de enige in het restaurant waren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid