facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lumadrive

Info

Wat ooit startte als een hobby, is nu meer dan enkel dat. Nu is het een job die met passie wordt uitgevoerd!



"LumaDrive is een jong, dynamisch bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in privé vervoer en luchthavenvervoer.Wij brengen u met de glimlach naar uw bestemming. Dat is ons doel. Dat doel willen we bereiken door veilig te rijden, door steeds correct en stipt ter plaatse te zijn en door service voorop te stellen. Dat en uiteraard ook door een juiste prijs op uw ritten te plakken. Wij zijn pas tevreden, wanneer onze klanten dan ook zijn.Wij zijn actief over geheel het land, maar onze thuisbasis bevindt zich in Gistel. Onze focus ligt daardoor eerder op ritten in en rond West-Vlaanderen maar laten ons niet beperken door grenzen."
Adres: 8470 Gistel
Telefoonnummer: +32 497 355 291
Stad: Gistel
Postcode: 8470



op zoek naar gerelateerd: Luchthaven taxi prijs, Taxi prijs berekenen, Vliegtuigvervoer, Taxi Oostende, Air service Transport, Luchthavenvervoer prijs, Luchthavenvervoer Kevin
Recensies
Vlotte service door sympathieke zaakvoerder, en correct afgesproken prijs. Een aanrader!
Lumadrive mag dan een jong dynamisch bedrijf zijn, maar ze zijn zeer professioneel, correct en houden zich aan de afgesproken prijzen.
Top service goed opgehaald thuis en met alle comfort en gezellige babbel naar de luchthaven gebracht geweest. Volgende reis kiezen we zeker terug voor lumadrive
Top!!! Leuke babbeltje erbij. Wij gaan zeker nog gebruik van maken!! Echt aan te raden
Gereserveerd om tegen 1h30 ons te komen ophalen. Perfect op tijd. Aangename rit. De chauffeur houdt rekening met de verkeersregels. De prijs werd voordien afgesproken.
Al meerdere keren gebruikt gemaakt van Lumadrive en enkel positieve ervaringen. Steeds op tijd, vriendelijk en betaalbaar. Een aanrader!
Zeer goede service ! Familie Samaey Van Campenhout Linda
Zeer goede service. Correcte prijs, is stipt & heel vriendelijk! Zeer tevreden klant!
Steeds op tijd, perfecte service, zeer tevreden. Een absolute aanrader
Top chauffeur! Iemand die jouw vervoer met passie uitvoert, of het nu gaat om een korte taxi rit of luchthavenvervoer, steeds dezelfde service! Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid