facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ludwig Vandaele

Adres: Wapenmakersstraat 7 , Brugge 8000, BE
Telefoonnummer: 050 33 48 12
Stad: Brugge
Route: Wapenmakersstraat 7
Postcode: 8000


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Karel de Backer Karel de Backer 216 meter
Antovitch/Dounia Antovitch/Dounia 298 meter
Van Pamel/Frederiek Van Pamel/Frederiek 381 meter Erg tevreden over de service en het verkoelende drinken. Afgelopen zaterdag heb ik ee...
Palladio 1 Palladio 1 1 km
Zinnia Zinnia 1 km Had boeket Sabrina besteld voor de verjaardag van mijn dochter met heel mooie pastel...
Westflowercenter Westflowercenter 5 km Mooi assortiment snijbloemen
Recensies
Totaal verliefd waren mijn vriendinnen en ik op deze winkel maar het moment dat we binnenstapten ging het meteen mis. Meneer en mevrouw zeiden geen gedag en keken ons wat boos aan. Ik zag een schitterende plant die ik heel graag had meegenomen naar Nederland maar toen ik de pot draaide hoorde ik meneer wat bozigs zeggen terwijl hij wegliep. Toen ik mijn vriendinnen volgde de winkel in en een vriendin een plant aanraakte ging meneer los... Dat we niet in Holland waren, of we geen opvoeding hadden gehad... Zeer onaardig, bot en onnodig! Verontwaardigd en geschrokken zijn we snel vertrokken. Zonder planten : Jammer! Twee sterren voor de looks. Helaas niet veel waard als je zo wordt behandeld.
Mooi assortiment planten, met vooral veel cactussen en exotische planten. Vriendelijke eigenaars, geven steeds goede tips voor onderhoud.
De beste bloemenwinkel van Brugge! Uniek assortiment. Goede prijs / kwaliteit en service is top. Heel vriendelijke mensen!
Duur tot heel duur afhankelijk van welke planten. Matige kwaliteit bloemen & planten. Vriendelijk.
Goeie selectie aan kamerplanten, cactussen, vetplanten en andere. Goedkoper dan de meeste tuincentra
Héél mooi verzorgde en gezond leuk om dat te zien
Zeer correcte uitleg, vriendelijk zeker een aanrader.
mooi boeket! vriendelijke bediening
Openingsuren kloppen niet.
Vertaald door Google Groter dan in Amsterdam en niet zo zwaar van de stilte als op de andere plek. Origineel Más grande que en Ámsterdam y no tan pesadas con el silencio como en el otro sitio.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid