facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ludwig Motors

Ludwig Motors

Info

Verkoop van nieuwe en 2de hands BMW motorfietsen.
Onderhoud van BMW Motorfietsen

Adres: Gentse Baan 68, 9100 Sint-Niklaas
Telefoonnummer: 037502390
Stad: Sint-Niklaas
Route: Gentse Baan 68
Postcode: 9100



op zoek naar gerelateerd: Nieuwe BMW motoren, BMW Motorrad, BMW Motorrad stock, Prijzen BMW Motoren, Motor Deurne, BMW Moto brugge, Motoren Sint-Niklaas, Ludwig Motors openingstijden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Robyn Racing Robyn Racing 2 km Zeer vriendelijke mensen. Klantvriendelijkheid wordt zeker in het vaandel gedragen.
Recensies
Niet voor niets uitgekozen geweest als beste dealer. Topservice.
Vriendelijk onthaal, productkennis, positieve sfeer, meedenken, commercieel correct... voldoende om mij hier in vertrouwen een nieuwe bike te bestellen! En natuurlijk aanbevelingen van mensen die hier al dan niet klant zijn, die mij overtuigden van de technische capaciteiten van Ludwig Motors! I'm gonna "make life a ride" en heb het gevoel hier in goede handen te zijn!
Vlotte service. Personeel met meerwaarde. Heel aangenaam.
Ongepland kom ik er 's zaterdagsmorgens binnen met een lekke band scheur. Of ik snel een nieuwe Anakee gemonteerd kon krijgen voor mijn GS . Een uur later kon ik weer bollen. Dank voor de snelle service en hulp.
Een motorzaak met echt oog voor de klant. Zeer vriendelijke en professionele sales advisor . Zeer vlotte en duidelijke communicatie bij de aankoop e.d. Ook voor de afspraak van mijn inrij controle was alles zoals ik had verwacht. Als je een BMW motor wil kopen en echt een top service verwacht zou ik hier zeker eens binnen springen!
Goede en snelle klantenservice. Verschillende onderdelen besteld via hen en altijd zeer correct en snelle levering! Zeker en vast aan te raden voor degene die zoekt naar een goede garage voor zijn BMW.
Fantastische service! Erg vriendelijke bediening, steeds doorgaan om een tevreden klant over te houden! Vandaag is men iets meer dan een uur bezig geweest aan mijn GSA1200 ivm een schakelprobleem en er werd niets aangerekend! Klasse team!
Vandaag een duplicaat van mijn gelijkvormingsattest gaan halen.Heel vriendelijk onthaal en een degelijke technische uitleg door Jellen.Aanrader.
Zeer tevreden over Ludwig Motors Sint-Niklaas. In het bijzonder van Jellen, uiterst vriendelijk en vakbekwaam. Geeft eerlijk advies en komt afspraken altijd na. Een motorzaak als Ludwig motors kom je echt niet meer tegen. Zelfs de monteurs achter de schermen zijn erg vriendelijk en capabel! Ik zou echt trots zijn als eigenaar. Deskundige advies en houd altijd op de hoogte over de stand van zaken. Voor mij geen andere motorzaak. Mvg Rijschool Centraal
Vandaag testrit gedaan met GS1250. Nog nooit zo goed ontvangen geworden als hier. Na testrit ineens offerte laten opmaken en ineens besteld. Gewoon een super zaak daar!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid