facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lucy Chang Wilrijk

Adres: Eglantierlaan 97/99, 2610 Wilrijk, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 03 502 56 50
Stad: Wilrijk
Route: Eglantierlaan 97/99
Postcode: 2610



op zoek naar gerelateerd: Lucy Chang vegan, Lucy chang Pad Thai, Opening Lucy Chang Breda, Lucy Chang Breda review
Recensies
Bedroevend smakende gerechten met supervriendelijke bediening. Meeste restaurants van hetzelfde categorie bieden lekkerder aan. Weinig volk op zondag middag.
Het eten was lekker maar de bediening was niet ok... seveersrers deden dit duidelijk tegen hun zin
Lang wachten op eten. Waren zelfs aan het afruimen terwijl we ons hoofdgerecht nog niet gekregen hadden. Dus mss vergeten. Wel heel lekker van eten en drinken
Eten is lekker en prijs kwaliteit verhouding zit goed, maar de wachttijden waren abnormaal lang voor een rustige avond.
Super goed gegeten,heel vriendelijke bediening,tof restaurant !gaan zeker eens terug
Lekker eten, vreselijke bediening. Iedere student die hier werkt staat hier louter voor het geld. Een lach kan er niet af, een vriendelijke service al zeker niet. Het valt ook op dat het restaurant vol zit met social deal klanten. Hierbij nog maar eens het bewijs dat de mensen die voor deze service de volle pot moeten betalen, wegblijven. Begrijpelijk!
zeer arrogant persoon die ons kwam bedienen. trok op niets en onbeleefd. vriendelijkheid kon er niet af. kwam zeggen dat keuken om 22u sloot terwijl we gewoon nog drankje wilden bestellen rond 21u30. stonden reeds keuken te poetsen tien minuten voor we buiten vlogen. jammer maarhierkom ik nooit meer. prijskwaliteit niet waardig!
Vriendelijke bediening, lekker eten en een uitgebreide keuze.
Er was veel misgelopen lang moeten wachten en zo, maar desondanks bleef de bediening heel behulpzaam en vriendelijk. Het eten was ook zeer lekker.
De bediening is hier supergoed. Snel en efficiënt. Wij waren hier met een actie met driegangen. Keuze genoeg dus. Hey eten was fantastisch. Vol van smaak en nog zeer warm op het bord. We hadden zeker genoeg gegeten. Zeker een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid