facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lucifer bbq

Info

Wist je dat jouw barbecuetoestel meer kan dan worstjes en satés grillen?
In een gepersonaliseerde workshop leer ik je de basics van het echte barbecueën.



"De lucifer is het begin van iets moois, een gezellige avond onder vrienden en familie. Buiten koken en eten dat ons terugbrengt naar de essentie van samenzijn. Alles begint met het aanstrijken van dat kleine stokje.Welkom bij Lucifer. Jouw persoonlijke barbecue cursus aan thuis en de bereiding van een door jou gekozen gerecht op je eigen toestel. Ik voorzie alles, van aanmaakblokje tot zalmfilet.Let’s start a fire"
Adres: 9300 Aalst
Telefoonnummer: +32465038909
Stad: Aalst
Postcode: 9300



op zoek naar gerelateerd: Workshop offset smoker, Barbecue aan huis Aalst
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Zuzi's Cake Zuzi's Cake 14 km Lekker, lekker!
Tupperware Belgium Tupperware Belgium 17 km Makkelijk vinden vanwege de grote letters op het pand . Eerst langs het pand schuin i...
Geneviève Lethu Aalst Geneviève Lethu Aalst 17 km Geneviève Lethu
Tupperware by Eva Tupperware by Eva 17 km Makkelijk vinden vanwege de grote letters op het pand . Eerst langs het pand schuin i...
Tupperware Belgium Tupperware Belgium 18 km Makkelijk vinden vanwege de grote letters op het pand . Eerst langs het pand schuin i...
Loro Bollono Loro Bollono 18 km Ik vind hun foto's van de website zó smakelijk.
Recensies
Super genoten van de workshop/cursus We hebben veel bijgeleerd, veel tips gekregen en we mochten veel zelf doen iedereen die wou werd betrokken bij het koken, we kregen ook antwoord op alle vragen Hij was super vriendelijk en nam zijn tijd om alles uit te leggen, met hier en daar de nodige humor wat een heel gezellige namiddag opleverde!
Op Lucifer/Wim beroep gedaan voor een BBQ +- 35 personen. De 5 sterren-rating is geheel terecht: - vriendelijke, heldere en professionele communicatie zowel voor, tijdens als na het event - verfijnd én heerlijk eten not your average BBQ! - bediening van het eten was super iedereen kon quasi gelijk tafelen Kortom: een op en top professional. Aanrader!
Opendeurdag van J&D Construct met live showcooking + demo van Wim. Zeer tevreden. Heel lekkere gerechten en prima service voor en na het event. Bedankt!
Wij hebben beroep gedaan op Lucifer voor de catering van ons huwelijksfeest +/- 40 personen. Alles was tip top in orde! Heel lekker gegeten, niks dan lof van onze gasten. Ook fijn dat Wim pro-actief contact zoekt om af te spreken en zaken te regelen. Heel blije klant hier :.
Super workshop! Eindelijk leren werken met de bbq die ik heb. Leuke tips en heerlijk vlees. Een aanrader als je een heel aangename namiddag wil en wil leren barbecuen door een TOP kerel met vakmanschap!
Niets dan lof voor Wim hoe hij de catering voor ons trouwfeest heeft aangepakt. We kozen samen een menu uit voor op de BBQ en van hapjes tot en met dessert was alles heel lekker en verzorgd. Het was ook fijn om te zien hoe onze familie zich af en toe rond de BBQ verzamelde bij Wim, zowel de BBQ als Wim zorgden voor een gezellige sfeer! Dikke merci en wie weet graag tot een workshop binnenkort ;- !
Ik kan de cursus echt aanraden. Wim leert je hoe je het beste uit jouw BBQ toestel kan halen. De uitleg die je krijgt is in heel begrijpelijke en klare taal, met oog voor detail. In mijn geval uitleg over mijn Weber Master touch de historie en bediening, de brandstoffen kolen/briketten, het garingsproces, tips en tricks.... Wim is ook een heel sociale man waarbij je je al direct op je gemak bij voelt. Hij is gepassioneerd door BBQ. En het leukste vanal: je kan wat je klaarmaakt ook nog eens opeten => Smaakbommetje! Wanneer ik een nieuw toestel koop, dan vraag ik Wim terug, om me te leren het beste uit mijn nieuwe toestel te halen.
Samenwerking met Wim voor de catering van een verjaardagsfeestje verliep heel vlot en duidelijk. Alles naar wens verlopen en het allerbelangrijkste, het eten was perfect. Aanrader!
Een BBQ-workshop van "Lucifer" ter ere van een vrijgezellenfeestje. Lekker eten, veel bijgeleerd, en een enorm joviale vakman bij ons in de tuin. Zelfs de regen kon de superfijne avond niet verknallen. Wat ons betreft, zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt Wim!
Zeer geslaagde bbq. Wim kookt met veel passie waarbij de klemtoon ligt op ingrediënten van goede kwaliteit die volgens de regels van de kunst op de bbq worden klaargemaakt. Een aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid