facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Luchthavenvervoer Vandewalle

Info

Vervoer van en naar alle luchthavens, havens en stations in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk. Uw comfort is onze zorg!
Alle info op www.luchthavenvervoer-vdw.be

Geschiedenis

Luchthavenvervoer VDW BVBA verzorgt uw luchthaven/personenvervoer naar en van alles luchthavens, havens en stations in de BeNeLux, Frankrijk en Duitsland.



"Luchthavenvervoer én all-round taxi-services businessvervoer VIP vervoer events shuttlevervoer busvervoer ceremonievervoer"
Adres: Koutermolenstraat 90, 8610 Kortemark
Telefoonnummer: 003251570884
Stad: Kortemark
Route: Koutermolenstraat 90
Postcode: 8610



op zoek naar gerelateerd: Taxi Torhout, Taxi Marco, Luchthavenvervoer Roeselare, Taxi Houthulst, Taxi Eernegem, Taxi Ichtegem, Luchthavenvervoer Zedelgem, Luchthavenvervoer Veldegem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
TAXI Vandewalle TAXI Vandewalle 0 meter Opnieuw zijn wij heel tevreden over de service. Prima op tijd en aangenaam vervoer.On...
Recensies
We zijn op een héél professionele manier geholpen. De communicatie is duidelijk en er wordt snel gereageerd op vragen. De chauffeur was vriendelijk, verzorgd, hulpvaardig en behendigheid in het verkeer. We doen zeker nog beroep op deze firma en we geven de naam door. De prijs vinden we zeker correct. In ieder geval een hartelijke dank.
zeer goeie,toffe vriendelijke chauffeur ook de regeling ivm het boeken van de rit was top,de dag zelf smorgens kregen we een bericht wanneer en waar ze zouden staan in de luchthaven,topservice!
Stipt en geeft nog voor afreis bevestiging. Alsook vertrouwen want je laat je huis achter. Kortom een firma die al jaren voor ons vervoer doet.
5 sterren is niet genoeg. Geef ze maar de sterrenhemel :- Alvast bedankt VDW namens Wilfried en Nadine Keiem. TOP.
Heel goede servive en een zorgeloos begin van de vakantie.Zullen zeker de volgende keer terug op jullie diensten rekenen.Top!!!!
Beste , Luchthavenvervoer VDW. , Staat in voor heel betrouwbaar , en picobello geregeld vervoer ! Waarvoor dank ! Met vriendelijke groeten , Deceuninck Dirk
vlotte boeking, correcte prijs. Vlekkeloze pick-up in de aankomsthal en een aangename babbel tijdens de rit. Graag tot bij een volgende keer
top taxidienst! Zeer tevreden, stipt en correct!
Ik ben al meer dan vijf jaar klant bij Luchthavenvervoer VandeWalle-DeWilde en heb altijd excellente ervaringen met hen gehad. De beste klantenservice! Op tijd, opvolging perfect ook bij vertragingen, comfortabele en enorm propere voertuigen, menselijke mensen, goede contacten, betrouwbaar; kortom, je kan gewoon op hen rekenen!
We maakten gebruik van de luchthavenvervoer service. De communicatie is altijd top. Eerst een mail en dan daags voordien een sms ter bevestiging. De heen- en terugreis gaan altijd vlotjes. Geen overhaaste chauffeurs en altijd in voor een praatje. We komen altijd relaxed toe op de luchthaven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid