facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Luccas

Luccas

Info

Originele mobiele hout gestoken pizza oven met kwalitatieve Italiaanse en Griekse recepten.

Adres: Leemstraat 155, 2861 Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Telefoonnummer: 0483508908
Stad: Onze-Lieve-Vrouw-Waver
Route: Leemstraat 155
Postcode: 2861



op zoek naar gerelateerd: La Terrazza Onze-Lieve-Vrouw-Waver, restaurant onze-lieve-vrouw-waver, Italiaans restaurant Sint-Katelijne-Waver, Pizza Keerbergen, Pizza Bonheiden
Recensies
Producten recht uit Italië, van superiore kwaliteit, en zeer lekkere en innoverende bereidingen! Voeg daar nog een top service aan toe en je hebt een "First Class Italian Caterer"!!! Proef zeker ook de pizzas, bereidt door een echte Master Pizzaiolo!
Authentieke & lekkere Italiaanse gerechten in combinatie met een zeer correcte en vriendelijke service. Kortom, echte Italiaanse pizza's ... 200 % aan te raden! Ik kijk al uit naar mijn volgende bestelling.
Geweldige ervaring! Kwaliteitsvolle, verse producten voor redelijke prijzen. De betere Italiaanse keuken. Bovendien ook een zeer vriendelijke en tijdige levering van mijn bestelling. Ik zal hier zeker vaker bestellen.
Zeer goede pizza. Jammer dat het enkel via bestelling is anders wask er vaker gaan eten. Zeker zen prijs waard.
Supper lekkere pizza's. Je proeft dat alles op en top vers is en met liefde gemaakt! Direct telefoontje als ze een kwartiertje later zullen zijn dus zeker in orde!
Al vaker pizza’s en dessertjes besteld en telkens weer zeer lekker! Echte italiaanse keuken & dat vlakbij de deur, een aanrader.
Ontdekt tijdens de lockdown en nu al bijna 2 jaar trouwe fan van zowel Luccas’ pizza’s, pasta’s en desserten
Perfect inorde,lekkere pizza's met verse ingrediënten,was voor een Italiaans avondje en was geslaagd,voor herhaling vatbaar,dank u luc
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid