facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lucas Creativ

Adres: Kroonstraat 182, 3020 Herent
Telefoonnummer: 003216480430
Stad: Herent
Route: Kroonstraat 182
Postcode: 3020



op zoek naar gerelateerd: Lucas Creativ Veltem, Lucas Creativ Meerhout, Lucas Creativ Mol, Lucas Creativ Leuven, Lucas Creativ cadeaubon, Lucas Creativ promoties, Lucas Creativ Temse, Lucas Creativ Roeselare
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Peggy Sew Peggy Sew 5 km Amigurumi patronen, haak- en naaimaterialen, tutorials, DIY
Recensies
Goed geholpen met uitzoeken van de juiste paspartout en het snijden daarvan. Jammer dat alle gesso op was. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel. Iets aan de dure kant, maar veel keus en een lekkere ruime winkel. Ik kom hier zeker terug.
Personeel kent producten niet met het gevolg dat ik een dubbele aankoop deed. Daags nadien wou ik het dubbel aangekochte product terugbrengen en mijn geld terugvragen maar ik stootte op een kortzichtige, klantonvriendelijke en hautaine verkoopster die me enkel het bedrag onder vorm van een waardebon wou teruggeven. Terugbetaling kan namelijk enkel "indien men de dag zelf het product terugbrengt". De argumentatie dat dit niet kon omdat ik de aankoop had gedaan vlak voor sluitingsuur hielp niet en de onbeleefde verkoopster hield voet bij stuk en had zelfs het lef om mij onredelijk te noemen. Hier kom ik dus nooit meer. Personeel van deze winkel presteert ondermaats en snapt niet hoe belangrijk een klant is.
Deze familiaal georganiseerde groep van winkels verkoopt alle materialen voor kunstenaars en amateur-kunstenaars. De prijzen zijn zeer interessant, de groep kan immers aankopen in grote hoeveelheden. Ook liggen de winkels buiten de stadskern wat de huurprijs drukt en mogelijkheid biedt tot een gratis parking voor klanten.
Tegenwoordig heb je eigenlijk maar twee mogelijkheden om tekenmateriaal te kopen. On-line kijk je naar een wazige foto, en hoop je dat wat je ontvangt min of meer overeenkomt met je wensen. Of je kiest voor een winkel en dan kan je echt een keuze maken. Dat is vooral belangrijk als je nog niet weet wat je nu nodig hebt want je kan bovendien van advies genieten. Daarom kan ik deze winkel aanbevelen.
Heel fijne winkel met alles erop en eraan. Maar wat ik heel jammer vind is dat alleen leraren korting krijgen en dat je met je als leerling geen korting krijgt ook al toon je je studentenkaart. :
Prijzig..... maar toch ook jammer dat jullie verhuizen naar Leuven. Twas zo gemakkelijk met de fiets,zo kortbij. Veel succes met de verhuis,en met de nieuwe winkel.
Het zou fijn zijn moest de winkel ons op de hoogte houden ivm de inkadering van onze reeds lang overhandigde werken die we ook al volledig betaald hebben. We krijgen geen enkele feedback over de evolutie
Heel leuke creatieve winkel , je vind er heel veel, de mensen zijn heel behulpzaam en vriendelijk. Wel vrij duur voor het inlijsten .
Over het algemeen is het personeel zeer behulpzaam. Maar omdat we onze klantenkaart thuis vergeten waren kregen we onze korting niet omdat de verkoopster moeilijk deed. De vorige keer was dit geen probleem voor een andere verkoper, hierdoor ging ik met een slecht gevoel naar huis.
Zeer aangenaam winkelen, groot assortiment en super vriendelijke en deskundige hulp bij aankoop. Dank je!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid