facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Luc van Biervliet

Adres: Koolkerkse Steenweg 101 , Brugge 8000, BE
Telefoonnummer: 050 61 05 46
Stad: Brugge
Route: Koolkerkse Steenweg 101
Postcode: 8000


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cafe Vespa Cafe Vespa 169 meter Een club brugge cafe altijd oke mooi terras goeie bediening
Molenhuis Molenhuis 670 meter Tof cafeetje, heerlijk terras, vlotte hapjes, vriendelijke spontane bedieningEten: 4/...
Santa Cruz Santa Cruz 2 km Bier was koud. Bediening was dat ook. Niet enorm vriendelijk ontvangen.
Den Optimist - Dorine Verplancke Den Optimist - Dorine Verplancke 2 km Onbeschofte en rascistische barman. Absoluut geen aanrader. 1 ster is al te veel.
De Beurs De Beurs 2 km vandaag daar geweest heel gezellig vele herinneringen van de café s van vroeger zo 45...
M. Maertens M. Maertens 2 km Producten zijn altijd helemaal in orde en heel vers en ook lekkere bereidingen, jamme...
Rozenbrouw Rozenbrouw 2 km Goed getapte pintjes, niet te duur. Gezellig tussen de locals
De Achtste Dag De Achtste Dag 2 km Goeie sfeer, eerlijke drankkaart en lekker eten. Altijd gezellig.
Vero Caffè Vero Caffè 2 km Als bruggeling kom ik hier graag langs voor een lekkere koffie met eigen gebakken taa...
't Stokerhuis 't Stokerhuis 2 km M'n favoriete stopplaats richting huis. Zalige muziek, aangename eigenaar en meer de ...
Choco Jungle Bar Choco Jungle Bar 2 km Op aanrader van Margritt zijn wij hier heen gegaan voor chocolade! Wat een plek….. pr...
Recensies
Ons project is af. We willen architectenbureau Van Biervliet nog eens bedanken voor het schitterende werk die ze hebben geleverd. Ze waren steeds bereikbaar en behulpzaam. Wat een proffesionalisme! We kijken reeds uit naar het volgende project.
Tom heeft fantastisch werk geleverd bij het ontwerpen van onze vakantiewoningen. Het bureau, zeer professioneel en geweldig om mee samen te werken, bood innovatieve inzichten voor de ontwerpen en leverde een prachtig eindproduct af. Zeker aan te raden!
Voor onze bouwwerken deden wij beroep op Van Biervliet Tom Architecten. Zij deden hun goede naam alle eer aan. Wij raden hen dan ook ten zeerste aan.
Normaal gesproken maak ik geen slechte recensies, omdat dit echt van invloed kan zijn op elk bedrijf of elke persoon. Maar deze keer heb ik geen andere optie. We bellen vanmorgen superenthousiast aangezien we een nieuw project willen starten en we een “profesional and betrouwbare architect” nodig hebben …. De tweede keer dat de dame de telefoon opnam, was ze niet alleen agressief maar ook onbeschoft. Ze zei dat die projecten dom zijn, dat ze niet de moeite neemt om te luisteren en dat ze het hoe dan ook te druk hebben om 'lastig te vallen' Of "zorg" voor dat soort projecten .. en dat ze niet eens de moeite nemen om naar ons te luisteren. Ten eerste is dit een project van +1,5 miljoen?! En zelfs als het een klein project zou zijn … mensen moeten respectvol zijn. Ze hebben alle recht om nee, bedankt te zeggen. Wij doen die projecten niet…. Maar noem het gek voordat je zelfs maar luistert?! En het ophangen was de druppel. We hebben met zoveel mensen gewerkt... jong en oud... ervaring of niet. Een goede betrouwbare architect is zoooo belangrijk. Mijn aanbeveling: werk niet met hen! Wanneer u klaar bent om uw geld te beleggen, ongeacht het bedrag, heeft u een professional nodig, enthousiast om te werken …. Niet iemand die zich erboven voelt. Erg verdrietig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid