facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LS Raamdecoratie

LS Raamdecoratie

Info

Website: http://www.lsraamdecoratie.be/
Facebook: http://www.facebook.com/lsraamdecoratie/
LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/lsraamdecoratie/

Geschiedenis

LS Raamdecoratie levert en installeert een prachtige kwalitatieve aanvulling voor Uw vensters die U altijd al had gewild en dit aan een betaalbare prijs! Vraag gerust vrijblijvend om een afspraak, wij komen steeds gratis alles opmeten en bezorgen U een persoonlijke offerte.

Adres: Kerselaarstraat 21, 11, 2820 Bonheiden
Telefoonnummer: 0486 92 88 26
Stad: Bonheiden
Route: Kerselaarstraat 21, 11
Postcode: 2820


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BDN Elektriciteits- en Karweiwerken BDN Elektriciteits- en Karweiwerken 2 km Betrouwbare gast!
GB - SYSTEMS GB - SYSTEMS 3 km Een jong en fris bedrijf dat zich niet laat afschrikken door grote projecten maar nat...
Recensies
Zeer mooi gedaan en goed van prijs,ben zeer tevreden!prijs,kwaliteit uitstekend en proper gewerkt! Laid is ook van zijn woord afspraken en leveringen zeer correct! Dank u voor alles
Super tevreden! Goei advies, perfecte plaatsing en Laith kan je op rekenen.
Beste Laith, wij houden eraan je persoonlijk te bedanken voor de zeer goede afhandeling van ons dossier. De opdracht was niet eenvoudig. De vlotte communicatie, transparante offerte, zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding, beschikbaarheid, flexibiliteit en vooral je motivatie & expertise hebben gezorgd voor een super eindresultaat en dit binnen de afgesproken oplevertijd. We kunnen LS Raamdecoratie dus zeker aanraden. Nog bedankt voor het vlekkeloos aankleden met gordijnen en rolgordijnen van gans onze recent aangekochte bestaande woning en dit conform de gemaakte afspraken. Bedankt voor de fijne samenwerking. Anne & André
In onze zoektocht naar gordijnen hebben we verschillende bedrijven vergeleken. We kozen uiteindelijk voor LS Raamdecoratie, omdat ze de scherpste prijs hadden voor dezelfde kwaliteit letterlijk dezelfde gordijnen. Laith gaf ook helder advies, hij kent duidelijk zijn vak. Daarnaast kregen we een heel snelle service. Wij zijn dus zeer tevreden over deze samenwerking.
Mooie, correcte en tijdige plaatsing van deze prachtige gordijnen. Aanrader!
Zeer tevreden over LS Raamdecoratie! Laith heeft ons geholpen bij het maken van de juiste keuze , iemand die duidelijk zijn producten kent! De plaatsing van de gordijnen was perfect uitgevoerd en Laith laat alles proper en netjes achter! Zelden gezien Zeker een aanrader!!
Prachtige gordijnen, fantastisch advies en alles volgens afspraak. Ik kan LS Raamdecoratie alleen maar aanraden.
Zopas rolgordijnen laten plaatsen door LS Raamdecoratie. Ben heel tevreden over de gordijnen mooi en functioneel materiaal en de service zeer snelle levering en mooie plaatsing!
Dankjewel Laith voor de mooie afwerking en super kwaliteit je levert! Top aanrader
Laith is voor de eerste afspraak aan huis gekomen, waarbij we waardevolle hulp bij de keuze aan materialen en mogelijkheden kregen. Nadien werd alles in de showroom bevestigd. Zeer aangename samenwerking, vlotte en propere installatie en zeer mooie afwerking! Top service! Ik kan deze zaak alleen maar aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid