facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LPmétris

LPmétris

Info

N'hésitez pas à visiter notre site internet pour connaître nos différents métiers !

Adres: Rue Nicolas Lambercy 31, 4920 Aywaille
Telefoonnummer: +32497275891
Stad: Aywaille
Route: Rue Nicolas Lambercy 31
Postcode: 4920


Recensies
Snelheid en efficiëntie! Absoluut niets te zeggen. Een eerste contact, een contract om te ondertekenen, het werk was supersnel klaar en twee dagen later het plan opgestuurd! Aarzel niet om een ​​beroep te doen op zijn diensten.
De heer Piret is zeer responsief, professioneel en klantgericht. Hij levert nauwgezet en kwalitatief werk, altijd luisterend naar de wensen van de klant.
Meneer Piret is uiterst professioneel, responsief en beschikbaar. neemt de tijd om duidelijke en begrijpelijke uitleg te geven. Zeer goede ervaring! Ik raad 100% aan :-
Beschikbaarheid, reactievermogen, vriendelijkheid en professionaliteit! Onberispelijk werk. Ik raad 100% aan!
Meneer Piret is uiterst professioneel, responsief, beschikbaar en snel. Zeer goede ervaring! Ik raad 100% aan
Super netjes werk, efficiëntie, precisie, ernst, kantoor om zonder enige aarzeling aan te bevelen. Hartelijk dank voor de kwaliteit van uw werk, hoe ingewikkeld ook.
Zeer responsief en zeer professioneel Surveyor's Office, al onze verzoeken werden uitgevoerd met snelheid, opvolging en professionaliteit, hun offertes konden niet duidelijker zijn!!! heel erg bedankt
Ik beveel het kantoor van de LP metris landmeter aan met mijn ogen dicht. In het bijzonder de heer Piret Jérôme voor zijn opvolging van het dossier, zijn snelheid en de deadlines. Geen klachten . Alles is transparant. Dankjewel !
Als vastgoedprofessionals is het belangrijk dat we kunnen vertrouwen op een taxateur die snel reageert, betrouwbaar is en dezelfde kwaliteitscriteria deelt als wij. LP Métris beantwoordt perfect aan onze verwachtingen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid