facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LPM Grill & Sporthotel

Adres: Rue d'Andenne 2, 6940 Durbuy
Telefoonnummer: +3286210480
Stad: Durbuy
Route: Rue d'Andenne 2
Postcode: 6940


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 22:00
Dinsdag: 10:30 - 22:00
Woensdag: 10:00 - 22:00
Donderdag: 10:00 - 22:00
Vrijdag: 10:00 - 23:00
Zaterdag: 10:00 - 23:00
Zondag: 10:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: lpm grill menu, sporthotel ardennen, lpm grill carte, sporthotel belgische ardennen, lpm sporthotel, lpm durbuy adres, lpm durbuy menu, restaurant durbuy
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brasserie du parc Sunclass Brasserie du parc Sunclass 281 meter Altijd super. Vers, lekker en vriendelijk. Bedankt Ian, je bent de beste!!!
Nul Bar Ailleurs (N.B.A.) Nul Bar Ailleurs (N.B.A.) 422 meter Rustige authentieke sfeer, vlotte en vriendelijke bediening, lekkere snacks, tapas en...
La Brasserie Ardennaise La Brasserie Ardennaise 2 km Avondeten gehad tijdens ons weekend Durbuy. Ik ging voor forel op Ardeense wijze. Lek...
Recensies
We werden vriendelijk onthaalt door de eigenaar en het personeel die zowel Frans, Nederlands en Engels spraken. Vervolgens mochten we in de lounge met drinken wachten tot ons eten klaar was. Het eten was ongelooflijk lekker.
Zeer gezellig om daar te gaan eten zeer vriendelijk en professionele bediening. De menukaart is ook in het Nederlands geschreven en ze doen ook de moeite om Nederlands te spreken aanrader we gaan daar terug heen. Ontbijten is daar ook mogelijk.
Heerlijk gegeten, let op de spare ribs worden niet eerst gekookt zoals in Nederland. Dit is prima alleen voor veel mensen anders dan gewend.
Sinds de renovaties van het restaurant en het hotel is het echt de beste plaats om er te gaan eten. Gezellig, lekker en zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.
Hier stopten wij vroeger voor iets te drinken. Blijkbaar is het nu selfservice. Dan maar doorrijden. Vorig jaar 35 min gewacht voor een drank en dit jaar is het al niet veel beter.
Zeer lekker eten hier! Echte aanrader ,ook als je op sunclass domein verblijft en met kinderen bent. Veel beter dan op het domein zelf. Best wel reserveren op voorhand.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid