facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor LOYD

LOYD

Info

Wij zijn Kurt Wilmot en Lars Lammens en samen met ons team zijn we de bouwonderneming LOYD, het vroegere Smart Building Invest. We leveren instapklare nieuwbouwprojecten af en zijn ook bouwpartner voor wie grond heeft en graag wil bouwen.

Geschiedenis

Nieuwbouw met 24/7 feelgood garantie ! Dat is waar wij met LOYD voluit voor gaan: u het maximum en meer bieden en dit op alle aspecten van het wonen. Instapklaar, 100% naar uw zin en streng energiezuinig. Omdat NO PLACE LIKE HOME volgens ons wil zeggen: een thuis die u alle dagen opnieuw een goed gevoel geeft, ook over uw beslissing om met ons in zee te gaan.

Adres: Damstraat 131 bus 2, 9800 Sint-Martens-Leerne, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32 (0)9 383 06 76
Stad: Sint-Martens-Leerne
Route: Damstraat 131 bus 2
Postcode: 9800


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: Loyd wetteren, Lloyd Nieuwbouw, Lloyd Baarlekorf, Nieuwbouw Baarle Drongen, Verkaveling Drongen, Immo Sint-Martens-Leerne, Vijgenstraat Lokeren, Vervaenehof Melle
Recensies
Zéér tevreden! Duidelijke afspraken, alles netjes binnen de afgesproken termijn, zeer degelijke materialen en prima aannemers. Een absolute aanrader voor als je zorgeloos wilt bouwen.
Mooie, moderne panden tekoop voor een betaalbare prijs. Vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid