facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Louyet Brussel

Louyet Brussel
Adres: Leuvensesteenweg 864, 1140 Brussel, België
Telefoonnummer: 02 730 49 11
Staat: Brussel
Stad: Brussel
Route: Leuvensesteenweg
Huisnummer: 864
Postcode: 1140


Openingstijden

maandag: 08:30–18:30
dinsdag: 08:30–18:30
woensdag: 08:30–18:30
donderdag: 08:30–18:30
vrijdag: 08:30–18:30
zaterdag: 10:00–17:00
zondag: Gesloten

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BMW J-M Martin Woluwe BMW J-M Martin Woluwe 4 km Niets op te merken , Vriendelijk ontvangst en alles is perfect verlopen zoals gepland...
Recensies
Uitstekende dienst! Personeel vind altijd een goede oplossing en zijn heel informerend bij het stellen van vragen.
Nieuwe wagen besteld via Louyet en heel tevreden van de service. Vanaf de eerste moment een zeer goede ontvangst en ter beschikking voor bijkomende informatie. Allemaal professionele medewerkers die proactief handelen en ruim de tijd nemen om alles uit te leggen. Bedankt!
Heel slecht ervaring van bestelling tot levering.nNooit meer deze concessie en dit incompetente personeel.nWe moeten een andere concessie voor de garantie en het service zoeken.nMisschien is het beter in Vlaanderen !!!nnTrès très mauvaise expérience du début à la fin.nOn mettra plus jamais les pieds chez cette concession. Personnel incompétent à plusieurs niveaux.nPour l’entretien et la garantie, on doit chercher une autre concession!!!
Eerste keer via telefoon contact opgenomen en ik kreeg direct een afspraak. Meteen erna een foto doorgestuurd via mail waardoor het stuk dan ook zou zijn besteld.nEens toegekomen op de afgesproken dag heb ik een uur gewacht in de wachtzaal om dan te horen dat het stuk er niet was en dat er gedurende het uur niets was gebeurd.nIk heb een nieuwe afspraak gevraagd die ik heb gekregen. Een afspraak verzetten is quasi onmogelijk, 'ze gaan je terugbellen' is wat je te horen krijgt. Dit gebeurd uiteindelijk nooit. Na enkele keren zelf terugbellen heb ik uiteindelijk een nieuwe afspraak gekregen.nOok bij de 2e afspraak was het stuk er niet en kreeg ik te horen dat ik bovendien eerst contact moest opnemen met de leasingmaatschappij.nTerug thuis heb ik de leasingmaatschappij gebeld en kreeg ik te horen dat het was helemaal niet nodig was hen te contacteren.nBuiten de extreem slechte service krijg je ook nog eens foute informatie.nWe zijn nu 2 maanden na het eerste contact. Ik had al negatieve ervaringen opgevangen over Louyet, ik betreur dan ook mijn keuze om hen toch een kans te geven.
Perfecte service! Zo een klantvriendelijkheid heb ik al lang niet meer gezien. Bij het afzetten van de wagen nemen de service advisors A.O echt hun tijd om te luisteren naar de klant en alles grondig te noteren. Bij het ophalen overlopen ze de factuur en de nota’s van de werkplaats zoals het hoort te zijn zodat alles duidelijk is. Alle punten waren in orde bij het ophalen van de wagen. Hier kunnen veel garagisten van leren! Alsook is iedereen tweetalig wat zeer geapprecieerd werd. Bravo!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid