facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Louise Rommelaere Agence Immobilière 056

Louise Rommelaere Agence Immobilière 056
"Ensemble, portons votre projet !L’Agence immobilière 056 est experte en vente et en location sur Mouscron, Tournai et Courtrai. Que vous soyez propriétaire bailleur, acheteur ou vendeur de bien, nos spécialistes pourront vous conseiller à tous les niveaux."
Adres: Rue de menin 400, 7700 Moeskroen
Telefoonnummer: +3256340004
Stad: Mouscron
Route: Rue de menin 400
Postcode: 7700


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sylvain Louvet Agence Immobilière 056 Sylvain Louvet Agence Immobilière 056 0 meter Snel werk vreindelijk mensen
Anthony Salence Agence Immobilière 056 Anthony Salence Agence Immobilière 056 0 meter Snel werk vreindelijk mensen
Julie Tant Agence Immobilière 056 Julie Tant Agence Immobilière 056 0 meter Snel werk vreindelijk mensen
Marbrerie Vansype Marbrerie Vansype 388 meter Niet te spreken over de arrogantie van mevrouw Vansype! Alleen al voor de klantonvrie...
ASBL Mouscron Logement AIS ASBL Mouscron Logement AIS 1 km Ik ben nog op zoek naar een klein huisje met een klein tuinterras
Les Moulins Mouscron Les Moulins Mouscron 1 km Le projet Les Moulins regroupant 2 immeubles de standing autour d’un jardin paysager ...
IsoRénov Gaet IsoRénov Gaet 1 km Entreprise de toitures et rénovation
Wapi Syndik Wapi Syndik 1 km Syndic d'immeuble
Dicton Dicton 3 km Vertaald door Google Het bureau Dicton ondersteunt ons al enkele maanden in onze comm...
DomoPlus DomoPlus 3 km Uitstekend service, vriendelijk en efficiënt; wat wil je nog meer.
Recensies
Eerlijke review als verkoper via Agence 056: - veel lozen beloftes wanneer ze je proberen te overtuigen om een contract met hen te tekenen vooral contact met iemand die niet bij BIV aangesloten is, en dus geen makelaar is - eens het contract getekend, lijkt het alsof ze veel doen de eerste weken: foto’s en advertentie online - als potentiële kopers niet zelf op hen afkomen, ondernemen ze niets - na enkele maanden wordt ons duidelijk dat ze hier effectief niet veel voor doen enkel automatische mailing vanuit hun systeem —> ongeveer 1 per week ! - sinds we ons contract via aangetekende zending opgezegd hebben, doen ze hier nog minder voor. - ze hebben nog geprobeerd met 2de keer nieuwe foto’s, maar dan gebruiken ze toch de oude foto’s om mailings uit te voeren Conclusie: verkoop enkel via Agence 056 als je veel geld en tijd over hebt, want winnen doe je hier niet bij. Update 05/07/2023: ondertussen enige beweging zie Google review bij DL Groupe Kortrijk. Wel wachten wij nu al meer dan een week op reactie van het kantoor. Dit terwijl ons contract nog bij hen loopt!
Snel werk vreindelijk mensen
Huis van de onberispelijke makelaar erg mooi, transparantie van uitleg en goederen. De 2 bezochte panden voldeden helaas niet aan onze verwachtingen.
Alexandra heeft ons samen met mijn partner en mijn dochter het appartement laten zien. Ze was erg behulpzaam, vertelde ons over de hoogtepunten en beantwoordde onze vragen eerlijk. Ze was echt geweldig!! Het bezoek was geweldig en we hielden van het appartement.
We hebben met Kevin verschillende huizen bezocht, alles ging heel goed. Hij was in staat om naar ons te luisteren en ons te begeleiden.
We kochten ons huis met Carole die geweldig is, warm, altijd glimlachend, daarna Edward die ons huis te koop schatte en Louise die het binnen 3 weken aan ons verkocht Een trio van shock Wij raden bureau 056 aan
Super agent, ze wachtte op me met mijn vertraging en was heel transparant, nogmaals bedankt
welkom en professionaliteit bij de afspraak tijdens het bezoek aan het appartement rue du Christ op donderdag 2 maart. In de hoop een huurcontract te tekenen. Vriendelijke groeten.
2 uur en een half rijden om een ​​huis te bezoeken. We waarschuwen voor de vertraging door onvoorspelbare afwijkingen, ze vertellen ons geen zorgen en als we bij "ah well, nee, maak een andere afspraak" koop of huur aankomen, zou ik dit bureau in de toekomst ontvluchten.
Bureau helemaal niet professioneel. Alle bezoeken worden op het laatste moment geannuleerd, zonder hun inzet te respecteren. Vluchten !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid