facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Louis Delhaize Herent

Louis Delhaize Herent
Adres: Kouterstraat 29, 3020 Herent, België
Telefoonnummer: 016 81 98 08
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Herent
Route: Kouterstraat
Huisnummer: 29
Postcode: 3020


Openingstijden

maandag: 08:00–19:00
dinsdag: 08:00–19:00
woensdag: 08:00–19:00
donderdag: 08:00–19:00
vrijdag: 08:00–19:00
zaterdag: 08:00–18:00
zondag: 08:00–18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Carrefour Market Herent Carrefour Market Herent 1 km Netjes vriendelijk personeel ...maar heel druk veel te veel mensen in de winkel
ALDI ALDI 1 km Prima. Na de verbouwingen is deze Aldi fel verbeterd. Functioneel en efficiënt. Vrien...
Recensies
Leuke winkel, alleen jammer dat het zo duur is,nWel blij dat het elke dag open is
Ik zal niet snel slechte commentaar geven, missen is menselijk. 2 keer hetzelfde artikel aanrekenen kan gebeuren, een simpele verontschuldiging vind ik dan wel op zijn plaats. Niet enkel, ah ja, hier is 4,5 euro terug. Mij zien ze niet meer terug.
Nette ordelijke winkel, uitgebreid aanbod dat continue wordt aangepast aan noden en vragen van klanten, lekkere sandwiches, pistolets,... Supervriendelijk en behulpzaam personeel. Ze maken ook voor de kinderen een feest van elk winkelbezoekje! Tip: in het aardbeienseizoen heerlijke aardbeien recht van het veld!
Een supermarktje dat elke dag open is! Super handig wanneer je net dat ene artikel mist om je gerecht klaar te maken of nog snel een wat drank halen als er volk over de vloer komt!nnGroot assortiment voor de beperkte oppervlakte, altijd proper er mooi gevulde rekken. Tijdje geleden gevraagd achter Liefmans 0% en dit hadden ze niet. Uitbaatster zei me dat dit een goede toevoeging zou zijn en bij het volgende bezoek was ik aangenaam verrast en was dit terug te vinden in de rekken.nnVoor de service en vriendelijkheid van het personeel, alsook de uitgebreide openingsuren betaal ik graag wel wat meer.
Mooie winkel met ruim aanbod. En supervriendelijke bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid