facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lotte's hoeve-ijs

Lotte's hoeve-ijs

Info

Lotte's hoeve-ijs is een ijssalon gelegen in het gezellige dorpje Liezele. Waar je kan genieten van een ambachtelijk ijsje. Vers van de koe!

Geschiedenis

Lotte's hoeve-ijs is een ijssalon waar je kan genieten van onze zoetigheden zoals ijs, rijstpap. Onze lekkernijen zijn altijd vers door de melk die geproduceerd wordt door onze koeien. Deze leuke dieren kan je ook steeds bezoeken. Ons ijssalon is landelijk gelegen. Het is aangenaam om ons eens te bezoeken met de fiets of te voet. Je kan steeds terecht op ons gezellig terras.



"Heb je zin in heerlijk, ambachtelijk roomijs? Spring dan eens binnen bij Lottes Hoeve-ijs in Liezele Puurs-Sint-Amands. Al drie generaties lang runt onze familie de boerderij waar Lottes Hoeve-ijs gevestigd is. Wij maken ons ijs dan ook vers met de melk van onze eigen koeien. Je vindt bij ons een ruime variatie aan smaken; die kan je in dozen of in de zomer als schepijs aankopen. Verder maken we prachtige ijstaarten en zetten we onze verse melk in voor andere desserten, waaronder chocomousse en rijstpap. Wij creëren graag een familiale sfeer op onze boerderij en maken het er steeds gezellig. Op warme dagen openen wij een scheptoog waar je ons ijs in een hoorntje of een potje kan afhalen. Dat kan je dan meenemen of op ons terras opeten."
Adres: Achterheide 13, 2870 Liezele, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 038894209
Stad: Liezele
Route: Achterheide 13
Postcode: 2870



op zoek naar gerelateerd: IJssalon Puurs
Recensies
Het lekkerste ijs van de streek geschept door een sympathieke eigenares
Authentieker kan bijna niet! Klein ijskraam in een boerderij waar ook oa asperges worden verkocht. Joviale bediening. Ideale tussenstop tijdens het fietsen!
Verborgen pareltje in het veld. Super lekker ijs. Smaakjes wijzigen regelmatig.
Zeer lekker ijs! Heel vriendelijk personeel! Correct en snel bediend.
Echt lekker ijs
Zeker bezoekje brengen! Heel lekker ijs maar ook asperges !
Super lekker ijs, mooie en lekkere ijstaarten en de rijstpap en chocomouse zijn om duimen en vingers bij af te likken!! Top bediening ook!
Goede ijsjes voor herhaling vatbaar
Lekkere ijsjes, je kan er ook iets te drinken kopen en gezellig buiten zitten ,boerderij bezoeken ,vriendelijke dame
Heerlijk ijs in een ambachtelijke sfeer. Steun de plaatselijke economie tevens asperges, aardappelen,. ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid