facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lotte Pothé - Grafisch ontwerp

Lotte Pothé - Grafisch ontwerp

Info

Freelance grafisch ontwerper.

Als 25 jarige spring in't veld sta ik te popelen om aan de slag te gaan met boeiende projecten. Ik sta open voor allerhande opdrachten, zowel groot als klein, zowel langdurig als eenmalig.



"Lotte Pothé, jouw grafisch ontwerper voor digitaal en drukwerk, zowel zakelijk als particulier.Wil jij je onderscheiden met jouw bedrijf? Ik ben namelijk gek van enthousiaste personen en plannen, dus ik luister graag naar jouw verhaal en wensen! Ik sta open voor allerhande projecten, zowel groot als klein, dus bij twijfel contacteer mij gerust.Of verwachten jullie binnenkort een klein wondertje die een uniek geboortekaartje verdient? Of ben je op zoek naar een leuk ontwerp voor jullie huwelijksuitnodiging? Wat de gelegenheid ook is, ik help jou graag verder."
Adres:
Telefoonnummer: 0472615671
Stad: Kruishoutem


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid