facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lotier

Lotier
Adres: Antwerpsesteenweg 478, 2390 Westmalle, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 03 297 51 50
Stad: Westmalle
Route: Antwerpsesteenweg 478
Postcode: 2390



op zoek naar gerelateerd: Nieuw restaurant Westmalle, Lotier tripadvisor, Restaurant Zoersel, Brasserie Westmalle, Westmalle Restaurant Abdij, Restaurant Schilde, Take away Malle, Restaurant Brecht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Frituur de Molen Westmalle Frituur de Molen Westmalle 740 meter Alles wat wij hadden genomen was lekker en perfect gebakken . Vriendelijke bediening ...
Peter & Zout Peter & Zout 2 km Restaurant In ons restaurant kan u terecht voor een lekker ontbijt, lunch of diner. ...
Recensies
De bediening is zeer professioneel maar toch nog heel persoonlijk. Het is er ontzettend gezellig en rustig. Maar vooral het eten is ongelofelijk lekker, we hebben nog nooit zó lekker gegeten! Dit restaurant is een absolute aanrader voor alle fijnproevers!
Zeer geslaagde ervaring! Kwalitatieve, perfecte smaakgebalanceerde gerechten en prijs-kwaliteit meer dan correct. Het was de verplaatsing vanuit Hasselt meer dan waard en we gaan zeker nog eens terug!
2e maal dit restaurant bezocht. Mooi ingericht restaurant langs de Turnhoutsebaan, recentelijk vernieuwd met pergola, terras en parkeergelegenheid voor de deur. 4 gangen lunchmenu met aangepaste wijnen. Amuse 1: tapenade van makreel met paprikakoekje. Amuse 2: Hollandse nieuwe met gegaard aardappeltje en lamsoor met toast met Spaans rivierkreeftje en een sausje met soja. Amuse 3: Rilette met gedroogde champignon en een vijgje. Voorgerecht: Kabeljauw, saus met prei, bietjes, sugarsnaps, rucola en een crème van rucola. Tussengerecht: Ravioli van Sint-Jacobsvrucht, risotto, zomertruffel, lamsoor en? Hoofdgerecht: Op vel gebakken zeebaars met een kroket van garnaal, frigola pasta, grijze garnalen, groene asperges, gele courgette en gekonfijte tomaat en een schijf coeur de boeuf tomaat. Dessert: Soepje van nectarine met kaneel en steranijs, aardbei, framboos en braambes, aalbessen en een 'kletskopje'. Als surplusje een parfait van 43 likeur en gekarameliseerde nootjes. Als afsluiter koffie en versnaperingen. Bij elke gang zorgvuldig uitgekozen wijnen met nuttige informatie en die de gerechten extra dimensie gaven. Kortom mooie en culinaire reis met een uitstekende bediening. Toppertje!
hier eten is steeds een verrassing van smaken en belevenis. Hospitality tot in de details!
Gewoon fantastisch ! Zeer fijne gerechten ! Echte aanrader !
Super geraffineerde gerechten een fijne professionele bediening warm aan te bevelen kom zeker nog eens terug!
Prachtig interieur, heel attente bediening en verfijnde, kwalitatieve gerechten. We hebben uitermate genoten van ons diner. Mooie bijpassende wijnen gedronken, zeker een aanrader en prijs kwaliteit heel correct.
Bedankt voor het hartelijke ontvangst, mooie locatie, de overheerlijke gerechten en dranken. Het was een geweldige avond, doe zo verder!! Een echte aanrader!!
De menu met aangepaste wijnen was top...ook vriendelijke en gastvrije bediening..
Gastronomisch één van de betere adresjes in de streek. Zéér goede bediening en prijs - kwaliteit verhouding zeer evenwichtig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid