facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lot 56 grillhuis

Lot 56 grillhuis

Info

pure producten zoals Argentijnse steak, Ierse cote a l'os, ibericovlees, gamba's, tonijn, scampi's, slaatjes, enz...



"Ben je fan van sappig gegrilde vis of een mals stuk vlees van de grill? Kom dan lekker eten bij Grillhuis Lot 56 in Izegem. Ons grillhuis is een modern restaurant voor het hele gezin. Overdag bieden wij een lunchconcept voor healthy lunches met De Vitrine en in de avond zijn wij een grillhuis. De menukaart biedt een keur aan smaakvolle gerechten voor vlees- en visliefhebbers, evenals voor vegetariërs. Voor de kleintjes bieden wij een apart kindermenu. Wilt u gezellig komen borrelen op ons zonnige terras? Dan kunt u een keuze maken uit onze overheerlijke tapas gerechtjes met o.a. 36 maanden gerijpt vlees of bijvoorbeeld ons bordje mix Ibérico. Wij heten u hartelijk welkom bij Lot 56."
Adres: oude iepersestraat 56, 8870 Izegem
Telefoonnummer: 051/320918
Stad: Izegem
Route: oude iepersestraat 56
Postcode: 8870


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: LOTS menu, Lot56 foto's, Oude Iepersestraat 56 8870 Izegem, Restaurant Izegem, Restaurant Izegem Bosmolens, Lunch Izegem, Vitrine Izegem, Valentijnsmenu Izegem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De vitrine izegem De vitrine izegem 0 meter Lekker aperitief, spijtig dat er geen vers fruitsap is. Heel lekkere gerechtjes. Fijn...
De pauw / de ghistel De pauw / de ghistel 5 km Heel lekker eten. Meer dan genoeg en gezellig
Salons Gistelhove Salons Gistelhove 5 km Begrafenis diner voor mijn Papa. Het was een droevige belevenis. Maar het menu was su...
Recensies
Een woord, top ! Ik nam de menu lot 56 en heb van elk gerecht genoten. Mijn vriend de scampis en picanha. Heerlijke en verse gerechtjes! Ook de hapjes die we kregen waren van uitstekende kwaliteit. De bediening was super vriendelijk en komen enkele keren vragen of alles naar wens. Ook de open keuken in het restaurant is een leuke toevoeging aan het gezellige interieur. Wij komen zeker nog terug!
Een zeer grote aanrader! Heel lekker gegeten! Vriendelijke, spontane, vlotte bediening! De moelleux was top en lopend! We komen zeker nog eens terug!
Perfect, de simmental cote a los was top! Gezellige locatie, voor herhaling vatbaar!Eten: 5/5
Gezellige setting, lekker eten en vriendelijke service. Wat wil een mens nog meer? Het is zeker een aanrader voor wie prijs/kwaliteit belangrijk vind.
Toffe zaak gaat over de Vitrine met een leuke kaart. Van hapjes naar burgers en de gewone gerechten. Super lekker met een vlotte en zeer vriendelijke bediening. Bier/dranken kaart is degelijk en uitgebreid. Zeker de moeite om eens te bezoeken.
Zeer verfijnde en lekkere gerechtjes. Met passie gecreëerd, dat zie en dat smaak je. Smakelijke huiswijn die aangenaam nuttigt. Erg leuk en gezellig terras met een vriendelijke bediening. Voldoende parkeerplaats, kortom, een aanrader!
Zeer lekker gegeten en fijne vriendelijke bediening. Wel beetje moeten wachten op dessert maar vond dit nu ook niet zo erg. Sfeer was gezellig.
De vitrine, super lekkere tapas en cocktails. Binnen is het echt prachtig gedaan.. vintage stijl, er is goed over het interieur nagedacht. Super gezellig.
Top locatie om heerlijk te eten, speciale soorten vlees die smelten in de mond. Lekker op de gril.
Lekker eten, gezellig en vlotte bediening. Top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid