facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lorenz Kids

Lorenz Kids

Info

Hippe kinderschoenen enzo....
In winkel én webshop

Geschiedenis

Lorenz, trendy kwaliteit

Voor het hele gezin
Schoenen voor dames, heren en kinderen: bij Lorenz komt u met het hele gezin. Ons assortiment is rijk aan kleur en varieert in stijl, zo vindt iedereen er zijn zin. Van fijne ballerina tot stoere bottine, zelfs kieskeurige tieners kiezen met plezier uit onze collectie.

Uitstekende kwaliteit
U wilt schoenen die mooi, degelijk en comfortabel zijn? Schoenen Lorenz gaat voor kwaliteit en biedt u gerenommeerde merken aan. Alle schoenen in onze collectie zijn smaakvol, hebben een perfecte afwerking en zitten prettig aan uw voet.

Professioneel advies
Bij Lorenz wordt u geholpen door connaisseurs. Zij helpen u graag bij het maken van de perfecte keuze uit onze trendy collectie. En geven u er deskundig advies bovenop.

Aangename winkelervaring
U winkelt graag in stijl. Daaraan ontbreekt het niet in de Fashion Shop.
Wanneer komt ú bij ons langs?

maandag van 13.30 tot 18.30 uur
dinsdag tot vrijdag van 09.30 tot 18.30 uur
zaterdag van 09.30 tot 18.00 uur
zondag van 10.00 tot 13.00 uur

Onlineshop
U hebt het druk? Geen probleem. Schoenen Lorenz vindt u ook online: www.schoenenlorenz.be. Wij garanderen u een snelle en correcte levering aan huis of op het werk.

Adres: Guido Gezellelaan 14, 3550 Heusden, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 011425170
Stad: Heusden
Route: Guido Gezellelaan 14
Postcode: 3550



op zoek naar gerelateerd: Schoenen Heusden, Junior Steps, Kinderschoenen Maasmechelen, De Gele Veter, Kinderschoenen Limburg, Lorenzo sneakers, Kinder schoenwinkel, Kinderschoenen - Zonhoven
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Lorenz Women Lorenz Women 7 meter Mooie winkel, service is goed maar kan beter
Lorenz Men Lorenz Men 54 meter Na lang zoeken eindelijk een winkel gevonden waar ik elk kledingstuk top vind. Veel k...
Handmade-by-Bouboulina Handmade-by-Bouboulina 962 meter Handgemaakte geschenken, zeep, accessoires en decoratie.
Recensies
Mooie winkel, service is goed maar kan beter
Bedankt Eric voor de beledigende manier van mij te behandelen, terwijl ik een beschadigde truitje kwam omruilen. Netjes van tevoren gebeld, ook al denigrerende opmerkingen van u kant. Truitje niet gedragen en óók in de winkel opnieuw nare opmerkingen aan mij. Ik ben zéér netjes op spulletjes. Zou niet terug moeten komen mijn mama is coupeuse. Maar van een deftige winkel verwacht ik een nette omruilen van een kapot item waar ik niks aan kan doen. Tot nóóit meer En bedankt voor de SCHANDALIGE "klantenservice" Helaas moest ik 1 ster geven om te kunnen posten
Zéér uitgebreide keuze. Voor ieders budget als je kwaliteit wil. Geen moeite is teveel. Vriendelijke en correcte bediening. Mogelijkheid tot aankopen via hun webshop. Wij keren tevreden terug.
Zeer mooie winkel met goede en vriendelijke service.
Misleidende reclame ! Ze zetten solden op hun website, mijn mama wou deze bestellen maar wist nog niet goed welke kleur. Ze belde voor de zekerheid nog naar de winkel om te vragen of er effectief wel korting op was en dat we speciaal van Leuven zouden komen voor de schoenen. De jongen bevestigde ons dat er 40% op was en bij aankoop van 2 stuks 50%. We rijden speciaal naar daar en zien daar dat ze aan 10% staan. We hebben dit nagevraagd en ze zijn direct alles gaan aanpassen op hun website, volgens hun is er een fout gebeurd op hun website/webshop. Dit is misleidende reclame en ze wou ons de korting niet geven. Test-aankoop verwittigen.
Heel mooie winkel en zeer vriendelijke bediening...
Je wordt hier altijd heel goed geholpen. Ze beschikken over een ruim aanbod, ook voor steunzolen.
Mooie moderne winkel met voldoende personeel om iedereen zo snel mogelijk en op een vriendelijke manier verder te helpen.
Mooie grote luchtige winkel... prijzig.. maar daar krijg je dan ook kwaliteit voor...
Heel mooie winkel met behulpzame en vriendelijke hulp.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid