facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Looks to like

Looks to like

Info

Make-up, schoonheidsbehandelingen, kapsalon, permanente make-up, microblading, wimper- wenkbrauwbehandelingen, accessoires, workshops, bridalspecialisatie en nog zoveel meer. Wij maken het verschil, want iedereen is uniek!

Geschiedenis

Make-up, schoonheidsbehandelingen, kapsalon, permanente make-up, microblading, wimper- wenkbrauwbehandelingen, accessoires, workshops, bridalspecialisatie en nog zoveel meer. Wij maken het verschil, want iedereen is uniek!



"Een natuurlijke benadering van haar en hoofdhuid.Wij werken met minerale kleuringen, alsook plantenkleuringen.Maken duurzame kapsels en houden rekening met je natuurlijke kleur.Onze focus ligt op haar en hoofdhuidverbetering, luisteren naar onze klanten, voorzien tijd en geven eerlijk advies."
Adres: Dorpsstraat 28A, 3720 Kortessem
Telefoonnummer: 0468/473338
Stad: Kortessem
Route: Dorpsstraat 28A
Postcode: 3720


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Damher Coiffure Damher Coiffure 474 meter Eerst veel betalen voor ‘het protocol’, waarbij ze mijn haren niet wouden knippen, te...
Coiffure Damher Coiffure Damher 474 meter Een heel goed kapsalon. Vriendelijk en u haar houdt heel lang in een goed model.
Recensies
Eindelijk na heeeel lang zoeken deze kapster gevonden die echt luisterd naar wat je noden zijn van je haar en dit dan ook toepast zonder ook maar klakkeloos te doen wat je vraagt. Dit kun je van de meeste kappers niet zeggen,Die denken alleen maar aan hun portemonnee. Ze maakt je niet alleen mooi van buiten maar laat je ook goed voelen vanbinnen wat ik zeker zo belangrijk vind. Mijn krullen zien er nu goed en gezond uit zonder de chemische troep.
Ik was zo blij dat ik een kapster voor mijn krullen had gevonden... er stond nergens geschreven op de site dat de kids niet welkom waren... normaal kwam ik er zonder maar op de laatste minuut had ik geen oppas niet meer... Deze lieve vrouw heeft goed uitgelegd dat de kids dus niet welkom waren, ik heb van deze moment dus echt niet genoten.. ik voelde mij echt op mijn ongemak, beschaamd en niet welkom... ik had effectief in een muis gaatje kunnen kruipen ! Wie huilt er nu als ze bij de kapper ga ?! Haar Hond liep er wel rond, wat als de klanten allergis zijn?!
Zeer vriendelijke ontvangst en ruim kapsalon voor zowel mannen als vrouwen. De grote tafel bij inkom maakt het echt gezellig en geeft een huiselijk gevoel. Ik kom zeker terug!
Haar en make up laten doen en de eerste keer dat mijn krullen de dag na een nachtje feesten nog even mooi zijn
Fijne mensen die me een mooi kapsel hebben bezorgd. Super!
Alweer helemaal in orde dankzij het superteam van Looks to Like.
Toppertje!!! Loop straks op wolkjes, bij het buitengaan!!! Doe zo verder!!!
Zeer goede service
Top kwaliteit!
Energieke uitbater.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid