facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Looknlike

Looknlike

Info

Afspraak buiten openingsuren toonzaal via [email protected]



"Ga voor persoonlijkheid!Relaxzetels en zitcomfort. Ontdek jouw volgende relaxzetel bij jou thuis of in onze toonzaal te aarschot, Betekomsesteenweg 69E."
Adres: Leuvensesteenweg 36, 3191 Hever
Telefoonnummer: +32 (0)470 74 10 06
Stad: Hever
Route: Leuvensesteenweg 36
Postcode: 3191


Recensies
Verschrikkelijk slechte klantenservice!!! Komt beloftes nooit na en zelfs een telefoontje plegen is er al te veel aan! Ik heb in september een zetel besteld en heb sindsdien al tientallen keren moeten bellen met de verkoper David om een orderbevestiging en een leverdatum te krijgen. Elke keer zijn het dezelfde excuses: ”ik wacht nog op bevestiging van de leverancier, maar ik zit er echt achter en binnen x aantal dagen laat ik het u weten.” NOOIT belt hij me terug bij het verstrijken van deze termijn. Als ik een aantal dagen later zelf opnieuw inbel komt er weer een excuus waarom hij nog geen antwoord gehad zou hebben. Een paar uur later of de volgende dag heeft hij dan ineens wel een antwoord  maar is het beperkt tot: ”De leverancier zei me dat ze binnen x dagen iets kunnen bevestigen. Ik laat u zeker binnen x dagen iets weten.” Het lijkt me dan ook overduidelijk dat hij pas actie onderneemt nadat ik opnieuw inbel! En natuurlijk gaat ook de nieuwe termijn weer voorbij zonder antwoord en het spelletje begint opnieuw... Wanneer ik hem aansprak op zijn gebrek aan communicatie, was zijn antwoord dat hij niet doorhad dat ik een klant was die graag wou dat hij mij belt op het moment dat we samen afgesproken hebben, ook indien hij geen finale bevestiging  kan geven. Volgens hem zouden de meeste mensen dan liever geen telefoon krijgen en zonder antwoord wachten tot hij wel een een datum heeft. Ik vraag me echt af wie deze mensen dan zijn? En ondanks zijn plechtige belofte dat hij vanaf dan mij wel zelf zal contacteren is natuurlijk weer hetzelfde spelletje begonnen... Ik begrijp dat bevestigingen en levertermijnen moeilijk zijn in covid-tijden en daar heb ik op zich alle begrip voor. Net daarom dat een goede communicatie en een bedrijf dat zich inzet om nog de best mogelijke uitkomst voor zijn klant binnen te halen, meer dan ooit belangrijk zijn. Spijtig genoeg faalt dit bedrijf op beide punten volledig!
Als je meubels zoek zeker een aanrader
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid