facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Loois Verzekeringen

Loois Verzekeringen

Info

Onafhankelijke verzekeringsmakelaar die met zijn 13 verzekeringsexperts garant staat voor een professionele service en advies op maat.



"Loois Verzekeringen. Gerust vooruit!Er zijn. Het klinkt misschien eenvoudig, maar het is voor ons als familiebedrijf de drijfveer voor al onze klanten. Wanneer jij, jouw gezin of je onderneming ons nodig hebben, dan staan we er voor jou. Dat is ons engagement. Elke dag opnieuw. Met één doel: ervoor zorgen dat jij gerust bent.Verzekeren is vertrouwen. Een ervaren groep verzekeringsexperten die altijd in beweging is, om ervoor te zorgen dat jij krijgt waar je recht op hebt. Zodat jij gerust vooruit kan."
Adres: Neerstraat 103, 3980 Tessenderlo
Telefoonnummer: +32 13 67 04 00
Stad: Tessenderlo
Route: Neerstraat 103
Postcode: 3980


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 12:15


op zoek naar gerelateerd: Toon Bos
Recensies
Sinds vele jaren bijna vanaf het begin ben ik klant bij het Loois Verzekeringskantoor. Lisa zorgt ervoor dat al mijn verzekeringen tiptop in orde zijn. De service is er steeds TOP, snel en super vriendelijk. De prijs - kwaliteitsverhouding kan volgens mij niet beter! In één woord samengevat .....SUPER !
Wij werken graag samen met het Loois, al meer dan 25 jaar trouwe klant. Zowel privé als zakelijk. Steeds bereikbaar in geval van noodgevallen. Professionele , vriendelijke en snelle service. Team WLH
Een aanrader. Een kantoor met zeer goede service en vriendelijk personeel. Telkens een volledige uitleg over alles.
een van de beste foodtruck verzakeringen bedrijf, snel werken, goed en eerlijk prijse, Toon hebt goed krantanservice, ik raad dit bedrijf zeker aan :
Staan steeds klaar om te helpen, goede uitleg over alles en goede service en altijd correct.
Ze doen echt hun best om je verder te helpen, professioneel en vriendelijk
Vriendelijk onthaal, heel duidelijke uitleg over keuze van verzekeringsmogelijkheden, nemen de nodige tijd, ook via email snelle en vriendelijke reacties
Al 40 jaar klant bij Loois Verzekeringen. Goede raad, korte opvolging bij vragen of schade aangiftes, altijd vriendelijk en hartelijk ontvangst, goed toezicht op correctheid van verzekeringspolissen. Kortom, een aanrader.
Ik heb gebeld voor aangifte langs de gare van toyota betreft steenmarter
Al sinds jaar en dag trouwe partner voor onze verzekeringsportfolio!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid