facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Longboard Dancing Facility

Info

Longboard Dans Fabriek/Longboard Dancing Facility is een gratis indoor skate area voor ons longboard-dancers. Enkel te gebruiken door een bericht te versturen naar: m.me/longboarddancingfacility

Adres: Krugerstraat 232, 2660 Antwerpen
Stad: Antwerp
Route: Krugerstraat 232
Postcode: 2660


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Special Sniper Warrior Team-1 Special Sniper Warrior Team-1 4 km https://cossaerbjorn.wixsite.com/sswt-1 inschrijven via website,
VR Station VR Station 5 km BESTAAT NIET MEER!!!!! Ik ging daar naartoe om te zien dat daar een volledig andere ...
BeVirtual BeVirtual 6 km Dit bedrijf heeft mij gewoon geghost! Online afspraak gemaakt en betaald, kom ik toe ...
HAAR HAAR 6 km

Info

<3

Geschiedenis

Recre...

Recensies
De Chinese huismerken zijn dikwijls redelijk van prijs de bekende merken zoals Nike, Adidas etc daarvan is het aanbod te beperkt en duur, een nadeel is als je iets denkt weet te liggen, is het weer verplaatst dat is eerder hinderlijk! Parkeerplaats is er ruim voldoende.
Het meeste personeel is heel vriendelijk en hulpvaardig. Jammer dat de klanten de winkelkarretjes overal op de parking achter laten.
Ik kan begrijpen dat in coronatijden grote voorzichtigheid nodig is. Maar Al's je 1.5u aan het winkelen bent met 2 kindjes van 7 en 8 jaar en, er moet er 1 van naar het toilet... dat dit dan niet toegestaan word vind ik er toch wat over. Kinderen hebben geen ingebouwd coronaknopje hoor. Ik denk dat dit voor verbetering vatbaar is.
Veel te druk onder deze coronatijd!
Bij Decathlon heb je als sporter veel keuze. Kwalitatieve producten aan een goede prijs.
Zeer slecht, sturen dagelijks mails in andere talen dan dewelke je ingesteld hebt als voorkeur, de klantendienst die is zeer onbekwaam, tevens weigeren ze om negatieve feedback te publiceren, ze hebben graag feedback maar uitsluitend positieve wat neerkomt op bedrog, een winkel om van weg te blijven.
Decathlon gaat heel dubbel met de corona regels om. Mensen die aan de inkom liegen dat ze niet samen horen worden probleemloos binnen gelaten. Mensen die eerlijk zijn mogen niet binnen. Decathlon stuurt er zo op aan dat persoon 2 een minuutje later binnenkomt. Is dat echt nodig?
Niet alle sporten worden sterk vertegenwoordigd, biljart hebben enkele keus, petanque hebben ietjes meer
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid