facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor London Gallery, Britania Invest

Adres: Chaussée de Vleurgat 305 , Ixelles 1050, BE
Telefoonnummer: 02 346 73 11
Stad: Ixelles
Route: Chaussée de Vleurgat 305
Postcode: 1050


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chamarande Chamarande 210 meter
Cochard/Sylvie Cochard/Sylvie 657 meter
Anthemion Anthemion 756 meter
Faisons Un Rêve Faisons Un Rêve 757 meter
Croes Gisèle Croes Gisèle 759 meter Een prachtige galerij met fantastische oosterse kunstwerken.
Savonnerie, la Savonnerie, la 880 meter
Moreau/Fabienne Moreau/Fabienne 927 meter
Ugeux/C. Ugeux/C. 955 meter
Palissandre Palissandre 1 km Niet bijzonder goedkoop, maar de winkel heeft een aantal zeer mooie en samengestelde ...
Atelier Belvédère Atelier Belvédère 1 km Altijd zeer interessante artikelen. En erg aardige mensen.
Au Gray du Temps Au Gray du Temps 2 km Geweldig verborgen juweeltje voor vintage meubels, aardewerk en meer.
Sofy Sofy 2 km
Autegarden/Anne Autegarden/Anne 2 km Het neusje van de zalm in zijn vakgebied ;-
Recensies
Ik kan het niet eens zijn met de negatieve recensies in deze winkel. Ik was helemaal tevreden met alles over de winkelervaring van begin tot eind. De kwaliteit van het meubilair is uitstekend en naar mijn keuze kreeg ik een totaal uniek en mooi meubelstuk Chesterfield-bank. Het werd op tijd bezorgd en zorgvuldig bij mij thuis geplaatst door geweldige bezorgers. Ik zou niet aarzelen om opnieuw te kopen bij de London Gallery. Petje af voor Bryan en zijn team! Een zeer tevreden klant. Maura Mc Donnel
Tweede aankoop in deze winkel en het is een genot. Na een Chesterfield een mahoniehouten hoekplank. De kwaliteit is top en dit Engelse meubel is geweldig. De levering duurt even, maar de verpakking is zeer veilig, wat betekent dat er bij aankomst geen onaangename verrassingen zijn. Ik ben erg blij met deze nieuwe aankoop die niet de laatste zal zijn.
Ik bestelde acht en een halve maand geleden, op 15 januari 2019, een taxusboekenkast bij de Londense galerie. Tot op heden is de levering ondanks vier opeenvolgende beloften niet uitgevoerd. De manager, de heer Brian, blijft redenen geven voor deze niet-levering. Ik zie aan de meningen die in verschillende verenigingen zijn gepost dat dit bedrijf de gewoonte heeft. Een terugbetalingsverzoek blijft onbeantwoord. Juridische stappen worden ondernomen.... Ondanks 3 verzoeken om terugbetaling na meer dan 10 maanden wachten op levering, beantwoordt de beheerder de telefoon of e-mails niet. Wat anderen betreft, hij verwaardigt zich niet om aangetekende brieven op zijn postkantoor op te halen. Het lezen van vele beoordelingen laat zien dat deze persoon dezelfde uitvlucht gebruikt om zijn klanten te bedriegen. Een jaar na de bestelling reageert geen nieuws niet op de telefoon of op aanmaningen voor terugbetaling, ook die geformuleerd door consumentenbeschermingsbedrijven.... Pas op voor dit bedrijf...
Update februari 2020: Nog steeds niets. Update juli 2019: we hebben onze meubels nog steeds niet ontvangen en de winkeleigenaar reageert niet op telefoontjes of e-mails. Het is nu 9 maanden geleden dat we twee nachtkastjes bestelden en volledig betaalden Beste allemaal, koop nooit meubels in deze winkel! Wij hebben in oktober 2 nachtkastjes bij hen gekocht. Half december zouden ze geleverd worden. Ze zijn nooit aangekomen en we naderen nu het einde van maart. De eigenaar verontschuldigde zich nooit en gaf ons rechtvaardigingen met valse scenario's: ze zijn onderweg, komend uit het VK. De truck ging onderweg kapot, maar komend weekend zijn ze hier. Toen ik alle negatieve recensies las die ze hier hebben, voelde ik me ziek - mensen die jaren op hun meubels wachten en het nooit krijgen. Ik heb een klacht ingediend bij de Ombudsman voor de detailhandel, maar als u andere manieren weet om dit op te lossen, aarzel dan niet om die voor te stellen. Onnodig te zeggen dat de nachtkastjes die we kochten niet goedkoop waren - niet dat als ze dat wel waren, dit gedrag gerechtvaardigd zou zijn.
Een half jaar na het bestellen van een bureau en stoel die London Gallery beloofde binnen een maand, arriveert het bureau zonder de stoel. En het bureau heeft de verkeerde vergulding die ook niet recht is - een slordige klus. Het leer had al een keer de verkeerde kleur. Bryans belofte om het binnen een week te repareren, werd bijna vier maanden. En het lag natuurlijk niet vast zoals afgesproken en opgeschreven. Ondanks dat hij constant werd gevraagd en herinnerd aan de stoel, heeft hij dit volledig genegeerd, ondanks dat hij aanvankelijk in de winkel, toen het leer van het bureau verkeerd was, beweerde de stoel in een magazijn te hebben. Oproepen blijven onbeantwoord, hetzelfde met e-mails. De enige keer dat hij onmiddellijk antwoordde, was toen ik schreef dat ik juridische stappen zou ondernemen; alleen om zichzelf te rechtvaardigen en zijn mislukkingen en leugens te negeren. Ik zie dat een aantal klanten soortgelijke problemen hebben gehad. Anderen hebben waarschijnlijk gewoon geluk gehad. Pas op, deze Bryan is een oplichter en blijkbaar een pathologische leugenaar. Hij neemt uw geld vanaf het begin volledig in en weigert terugbetalingen.
Uitstekende antiek Engelse meubelzaak. We vonden een gerestaureerd kantoor in uitstekende staat, wat prachtig is. De eigenaar, Brian, is zeer beschikbaar en attent. We kochten het bureau op een zaterdag om 15.00 uur en het werd dezelfde dag om 18.00 uur bezorgd.
Een Chesterfield-salon bestellen. Naast het feit dat het meubilair meer dan 8 maanden nodig had om mij te bereiken, terwijl ik de bestelling die in een hoek was opgeborgen had verloren en schade had opgelopen wat een goed voorteken is voor de kwaliteit van het transport, werd de bank gebrekkig kwetsbaar bevonden en de stoel brak vrij gemakkelijk. Ik raad het niemand aan en ik ben behoorlijk teleurgesteld over de meeste punten die ik kan krijgen. Jammer, want het leer is mooi... Als we de prijs niet meetellen.
11 maanden na onze bestelling nog steeds niet geleverd en moesten we 1300 km heen en terug reizen om terugbetaling te krijgen, omdat we geen antwoord hadden op onze e-mails en zelfs geen antwoord aan de telefoon. Hij heeft ons zojuist een nep-ophaalbericht van France Express gestuurd, omdat de vervoerder na controle nooit een ophaalverzoek heeft gehad. We hebben ook een buurtonderzoek gedaan en hij heeft een vreselijke reputatie in de buurt. Bedrijf sterk afgeraden!!!!
Absoluut vreselijke ervaring en ik raad niemand aan om met London Gallery te werken. Tot op heden is het volledige bedrag geïncasseerd en wachten we al meer dan anderhalve maand op onze levering, de bestelling is eind december geplaatst. We hebben alle vertrouwen verloren en weten nog steeds niet of we onze bestelling ooit zullen ontvangen of dat we gewoon zijn bedrogen. Weefsel van leugens na weefsels van leugens, valse documenten en totale afwezigheid van informatie. Er is een juridische procedure gaande. Ik heb een ster geplaatst, anders kan deze recensie niet worden gepubliceerd. Update: Bestelling na 5 maanden nog steeds niet ontvangen en geen bewijs dat deze bank wordt gemaakt ondanks onze meerdere verzoeken om foto's. Juridische actie is nu actief. Ik raad ten zeerste af om met London Gallery samen te werken.
Ik heb eind mei een bank en een chaise longue besteld en begin oktober ontvangen zoals besteld. De levering werd meerdere keren uitgesteld zonder aanwijsbare reden. Producten van goede professionele kwaliteit, met dank aan Bryan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid