facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lolo Food & Passion

Lolo Food & Passion

Info

Catering, Traiteur, Kok aan huis, etc...

Check www.cheflolo.be

Geschiedenis

Beste Gastronoom,
Beste Feestbeest,

Welkom op de facebookvan LoLo Food & Passion, het cateringbedrijf van Lorenzo Maggio en Elke Vandevelde. Hiermee willen we jullie graag voorstellen wat wij als feestpartner voor u kunnen betekenen. Voor elke gelegenheid van romantische tête à tête, over communie en verjaardag tot bedrijfs of huwelijksfeest, staat ons team met veel passie en plezier klaar om u culinaire te verwennen. Wij verzorgen uw receptie en diners bij u thuis of op locatie van 2 tot 300 personen.

Niets dan voordelen….

… tijd besparen: geen boodschappen, geen uren zwoegen en zweten in de keuken
… gezellig: U kan uw gasten zelf ontvangen en de volledige avond spenderen met uw vrienden en familie
… kwaiteit: dagverse producten en bereiding van de gerechten, met afwerking en bediening ter plaatse.

Met onze koelwagen zorgen wij er bovendien voor dat onze gerechten onder de juiste omstandigheden vervoerd worden en bewaard blijven en bieden wij u met veel plezier extra koelruimte aan voor uw dranken.

Voor elke gelegenheid hebben wij het geschikte concept, wat we voor elk feest aanpassen aan uw persoonlijke wensen en verwachtingen. Elke offerte bespreken we met u ter plaatse zodat we de beste service en kwaliteit kunnen garanderen.

Geniet van onze concepten en hopelijk mag ik u binnenkort persoonlijk overtuigen van onze culinaire passie!

Met culinaire groeten

Chef LoLo



"Welkom op de website van LoLo Food & Passion, het cateringbedrijf van Lorenzo Maggio en Elke Vandevelde. Hiermee willen we jullie graag voorstellen wat wij als feestpartner voor u kunnen betekenen. Voor elke gelegenheid van romantische tête à tête, over communie en verjaardag tot bedrijfs- en huwelijksfeest, staat ons team met veel passie en plezier klaar om u culinair te verwennen. Wij verzorgen uw receptie en diners bij u thuis of op locatie van 10 tot 250 personen."
Adres: Sint-Katharinavest 44, 1500 Halle
Telefoonnummer: 0032478887924
Stad: Halle
Route: Sint-Katharinavest 44
Postcode: 1500



op zoek naar gerelateerd: Traiteur Halle, Afhaalmenu Halle, Kerstmenu Halle, Verrassingsbrood Halle, Traiteur koud buffet Halle, BBQ aan huis Halle, Keurslager Halle, Slagerij Traiteur Halle
Recensies
Dat was weer smikkelen en smullen met Chef Lolo aan huis. Lekkere hapjes, lokale gerechten en een onvergetelijk wafelbuffet voor jong en oud. Voetjes onder de tafel en de keuken opgekuist een echte aanrader!
Het kerstdiner was super verfijnd en buitengewoon lekker. Een feest voor de smaakpapillen. We hebben met de familie genoten van de lekkere aperitiefhapjes, de vitello tonnato, de Bisque van noordzeegarnalen met gebakken tarbot en de roulade van parelhoen met kerstpens. Heel erg bedankt voor al dat lekkers, Chef Lolo! Wim en Els De Henau- Bergmans
Superlekkere tapas en paëlla . Op en top Spaans met aangepaste drank. Ook de vegan genodigden waren aangenaam verrast. Echt een aanrader! Dank aan chef Lolo Tandarts Reygaerts Hilde
Heerlijk Kerstdiner! Heel de familie enorm genoten van de vitello tonnato, de bisque met tarbot en de gevulde parelhoen. Bedankt Chef Lolo
Fantastisch en super lekker eten, heel leuke en originele concepten zowel qua hapjes als hoofdmaal en dessertjes. Alles viel enorm in de smaak, enkel complimentjes gekregen van onze genodigden! Ook hele vriendelijke bediening doorheen het feest. Samengevat een zeer fijne samenwerking! Een echte aanrader!
Wij vroegen Chef Lolo voor ons trouwfeest. Alles was perfect in orde, eten super lekker. Top chef kok! Heel vriendelijk team, zeer correct! Een echte aanrader!
Chef LoLo heeft een unieke combinatie van talenten: creatief en lekker koken én een kei in organisatie! Hij hielp ons zowel bij privé feesten als professionele events, telkens met enkel positieve feedback! Een aanrader!
Wij hadden op 8 mei een tuinfeest ter gelegenheid van onze dochter haar eerste communie. Wij legden alles in handen van Lolo en zijn team. Wat een overrompelende culinaire ervaring was dat! Zalige smaken, geuren… bediening en verzorging top! Van de tapas bordjes, de warme hapjes, de oooo zo heerlijke zalm met asperges, de uitgebreide waaier van gerechten tijdens de bbq. En wat was het smullen van de wafels!!! Zo veel, zo lekker… Iedereen was zo positief, het was top! Dank je Lolo! Jij maakte met jou culinaire kunsten ons feest top!
Chef Lolo en een Ofyr! De perfecte combinatie!!
Bravo Lorenzo! Het eten was top, van de hapjes tem het dessert. Ook een dikke pluim voor de bediening ! Doe zo voort en hopelijk eens tot in Brugge!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid