facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lolalili

Lolalili

Info

Hallo iedereen, dit de pagina van Lolalili. Een webshop waar nieuwe collecties en OUTLET verkocht word aan mooie prijzen. Heb je interesse in enkele stuks ? Of zoek je net een specifieke maat? Aarzel niet om mij te contacteren.
Groetjes



"Ben jij verzot op mooie kinderkleding? Dan ben je bij Lolalili bij het goede adres! Wij bieden kleding voor kinderen van 0 tot 9 jaar van de merken Mayoral, Gymp, Someone, Blue Bay, Condor, Bess, Siena,….Iedereen is van harte welkom in onze winkel of shop online op onze website.Tot snel!Veel liefs Sharon van Lolalili"
Adres: Koraalstraat 8, 2950 Kapellen
Telefoonnummer: +32492083824
Stad: Kapellen
Route: Koraalstraat 8
Postcode: 2950



op zoek naar gerelateerd: Gymp Klarna, Solden kinderkleding, Gymp Baby korting, GYMP pre ORDER, Baby en kinderkleding, Mayoral Hasselt, Kinderwinkel Lochristi, Kortingscode Gymp
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Texartes Texartes 3 km TexArtes is the only company in Belgium that supplies a large number of realistic Lif...
Recensies
Nog nooit iemand zo gepassioneerd met kinderkleren weten werken als Sharon! Goede service en de mooiste kleertjes vind je bij Lolalili kinderkleding in Kapellen! Ik en mijn kindjes zijn enorm bij met deze winkel! Zeker een aanrader voor iedereen die kwaliteit wil voor de kinderen en goed geholpen wil worden met het uitkiezen van mooie setjes!
Super behulpzame verkoopster die alles doet om haar klantjes te helpen. Onze kindjes zien er altijd super uit in de setjes die ze voor hen samenstelt. Hele mooie kleertjes en top service bij Sharon!
Super toffe winkel met kwaliteitsvolle en betaalbare kleding voor kids. Je wordt er steeds goed geholpen en geen enkele moeite is teveel! Dank je wel Sharon!
Sharon hielp me met de glimlach voort in mijn zoektocht naar kinderkleding voor mijn petekind. Een aanrader voor wie nog graag fysiek shopt en klantvriendelijk geholpen wordt.
Voor mooie kinderkleding en accessoires van bekende merken en hun handmade huismerk is dit de plek waar je moet zijn. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Heel leuke collectie aan betaalbare prijzen. Ze staan altijd paraat met deskundig advies! Ik kom hier steeds met plezier terug
Place to be als je zoekt naar een ruim assortiment aan kleding voor de kleinkinderen
Jonge onderneemster die weet wat ze doet en haar hart in de zaak steekt; en zoiets merk je. Customer experience level 100.
Sharon is super behulpzaam in het uitzoeken van de perfecte outfit voor onze oogappels!
Top winkeltje, heel leuke collecties
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid