facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Lokale Politie Voorkempen

Lokale Politie Voorkempen

Info

Onze Facebook wordt niet permanent opgevolgd en is niet geschikt voor dringende meldingen. Daarvoor bel je 101.

Brecht | Malle | Schilde | Zoersel

Geschiedenis

De politiezone Voorkempen is een meergemeentezone bestaande uit de vier gemeenten: Brecht, Malle, Schilde en Zoersel. In totaal telt de zone meer dan 86.000 inwoners en met een oppervlakte van 218 km² is de zone de derde grootste van de provincie Antwerpen.



"Lokale Politie Voorkempen"
Adres: Vaartdijk 15, 2960 Brecht (België)
Telefoonnummer: 03 210 40 00
Stad: Brecht
Route: Vaartdijk 15
Postcode: 2960



op zoek naar gerelateerd: korpschef politie voorkempen, organogram lokale politie voorkempen, politiezone voorkempen brecht, politie zoersel wijkagent, politie brecht vaartdijk, politie schilde openingsuren, politie brecht openingsuren, politie sint job
Recensies
Juli 2017: Mooi Politiegebouw DE MAALDERIJ in Brecht aan de Vaartdijk. We passeerden er tijdens een wandeling in- en rond Brecht.
Ze wachten buiten aan feestjes op zatte mensen om ze dan op te pakken voor openbare dronkenschap. Komen niet kijken in de cel als je hun roept en laten je niets weten. Slecht hotel!
Mooi gerenoveerd gebouw met ruime parking! Wel vrij afgelegen aan de vaart in Brecht. Onthaal zeer vriendelijk. Sommige inspecteurs die op het bureau zitten soms net iets minder.
Werken is niet alleen koffie drinken
Jammer dat je hier niet kan geraken met het openbaar vervoer.
Vriendelijke, behulpzame mensen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid