facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Logopediste Cindy Persyn

Logopediste Cindy Persyn

Info

Fijn kennismaking! Ik ben zelfstandig logopediste Cindy Persyn. Ik begeleid jou of je kind om communicatiestoornissen aan te pakken, in je eigen tempo.



"Fijne kennismaking. Ik ben zelfstandig logopediste Cindy Persyn. Ik begeleid jou of je kind om communicatieproblemen aan te pakken, in je eigen tempo.Als logopediste help ik jou of je kind om en stoornis op te lossen of om een achterstand in te halen. Dat doe ik in nauwe samenwerking met je arts, kinesist, osteopaat, psycholoog, schoolteam en/of CLB. Zo maken we je leven weer een stukje makkelijker.Deze obstakels pak ik met je aan: moeilijkheden met taal en spraak, leerproblemen lezen, spelling en rekenen, stotteren en slikproblemen. Zowel aangeboren als verworven."
Adres: Nieuwkerkestraat 1, Hooglede
Telefoonnummer: +32479279496
Stad: Hooglede
Route: Nieuwkerkestraat 1


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid