facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Logopediepraktijk Vanzelfsprekend

Info

Hallo! Wij zijn Lauranne Smet en Marie-Astrid De Greyte.
Onze logopedische praktijk staat open voor iedereen. Heb je vragen omtrent logopedie of wil je graag een afspraak? Stuur ons gerust een berichtje en dan helpen wij jou met plezier verder!



"Welkom bij Vanzelfsprekend! Onze logopedische praktijk staat open voor iedereen. Heb je vragen omtrent logopedie of wil je graag een afspraak? Stuur ons gerust een berichtje en dan helpen wij jou met plezier verder!"
Adres: Monseigneur Stillemansstraat 32, 9100 Sint-Niklaas
Telefoonnummer: +498610605
Stad: Sint-Niklaas
Route: Monseigneur Stillemansstraat 32
Postcode: 9100



op zoek naar gerelateerd: Logopedie Sint-Niklaas
Recensies
Wij brengen ons kind met volle vertrouwen hier naartoe. De logopediste straalt positiviteit uit en is steeds enthousiast. Na de sessies krijgen we info en tips mee om thuis mee aan de slag te gaan.
Beste logopediste van Sint-Niklaas. Enorme aanrader. Geduldige, jonge vrouw vol ambitie. Aan haar vertrouw ik mijn kinderen met plezier toe.
Top logopedie doet alles voor u kind kan geen beter wensen ben heel erg blij mee
Super logopedist!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid