facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Logopedie Gent - Marijke Meuleman

Logopedie Gent - Marijke Meuleman

Info

Marijke Meuleman, Sofie Matthys, Nathalie Wargny en Hannah Hordies
Groepspraktijk logopedie. Leerstoornissen, stotter- en taaltherapie.

Geschiedenis

We zijn een logopedische groepspraktijk gevestigd nabij het Sint-Pieters station. We werken met 5 logopedistes, ieder met zijn specifieke specialisatie. Zowel volwassenen als kinderen zijn welkom. Er wordt vaak gewerkt met stotterende personen, afasie, leerstoornissen, stemstoornissen en spraak- en taalproblemen.



"In de logopediepraktijk kan u terecht voorLogopedie algemeenLeerstoornis - Dyslexie, Dyscalculie, Dysorthografie - lees-, schrijf- en rekenstoornissenOntwikkelingsstoornisStottertherapie - Vloeiendheidsstoornis, Stotteren casus, BroddelenTaalstoornis - Taalontwikkelingsstoornis, Hanen boekentipsArticulatiestoornis - spraakstoornisNeurogene stoornis - afasieStemstoornis, stemproblemen - bij Parkinson e.d.Sliktoornissen infantiel slikpatroon, afwijkende mondgewoonten, open mondgedragSelectief mutisme voorkomen, behandelingNasaliteitTips: voorlezen, structuurkaarten, praatplaten, onderwijsThuis oefenen: tafels, rekenen, allerlei, spelling, kloklezen."
Adres: burggravenlaan 277, 9000 Gent
Telefoonnummer: +32487767234
Stad: Ghent
Route: burggravenlaan 277
Postcode: 9000


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 20:00
Dinsdag: 09:00 - 20:00
Woensdag: 09:00 - 20:00
Donderdag: 09:00 - 20:00
Vrijdag: 09:00 - 20:00
Zaterdag: 08:00 - 20:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Dialogo - Logopedie en Stemtherapie Dialogo - Logopedie en Stemtherapie 1 km Veel hulp gekregen bij het gebruik van mijn stem. Zeker aan te bevelen.
Logopedie Gent Logopedie Gent 3 km Wij zijn een gespecialiseerde logopediepraktijk in Gent en samen met 5 collega's vorm...
Recensies
Wat een geluk om hier terecht gekomen te zijn! Zeer professionele en enthousiaste aanpak, op maat van het kind en toegepast op hun leefwereld. Heel veel inzichten ook voor de ouders.
Fijnste werkplek! Zeer sterk team met elk zijn specialisaties waardoor patiënten zeer gericht geholpen worden. Er vinden vaak overlegmomenten en bijscholingen plaats om steeds up-to-date therapie te kunnen bieden. Het belang van de patiënt staat steeds centraal en er wordt holistisch gewerkt. Een aanrader!
Zeker een aanrader om bij Marijke te gaan. Ze is een top dame die heel veel leuke tools en technieken aanbrengt. Door haar heb ik echt mijn stem op een andere manier leren gebruiken. Blij dat ik dit adres gevonden heb.
Professioneel team. Begeleiding op maat van het kind. Afwisselende therapie met motiverende werkvormen met een hart voor de patiënt.
Heel inventief in benadering en oplossingen aanreiken, stap voor stap opbouwend, duidelijke aanpak met veel visuele ondersteuning en creatief spelmateriaal om het allemaal leuk en verrassend te houden. Een boost voor het zelfvertrouwen. Dankuwel hiervoor!
Ik ben zeer tevreden over de ontvangst. We voelden ons meteen op ons gemak. Hierdoor verliep de interactie ontzettend vlot.
Goed bezig, heel leuk team en top ondersteuning. Een aanrader!
Zo'n massa didactisch materiaal.
Wat een fantastische werkplek! :
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Logopedie Gent - Marijke Meuleman met het openbaar vervoer


Gent Zomerstraat 60 meter
19
27
28
41
43
9
96
9b
Gent Zomerstraat 60 meter
930
Gent Zomerstraat 100 meter
19
27
28
41
43
9
94
96
9b
Gent Ruststraat 180 meter
Gent Ruststraat 200 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid