facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Logofruit

Logofruit

Info

Logofruit® is een ecologisch en gezond gadget voor jouw bedrijf waarmee je je relaties zeker zult verrassen op je evenement, opendeurdag of productlancering. Bedruk een appel met je eigen logo of zelfgekozen tekst.

Geschiedenis

Wil je een origineel, ecologisch én gezond promogadget voor jouw bedrijf? Dan is Logofruit voor jou de oplossing!

Wat dacht je van een knapperige groene of rode appel met daarop jouw logo of zelfgekozen tekst? Logofruit biedt je een originele manier om reclame te maken en zal gegarandeerd de aandacht trekken van klanten en prospecten. Transformeer een gewone appel naar een leuk hebbeding waar over gepraat wordt!



"Wil je je bedrijf op een groene manier in de kijker zetten? Of je personeel, klanten, bezoekers verrassen met een origineel en ecologisch gadget? Dan is Logofruit® zeker iets voor jou!Een knapperige groene of rode appel met daarop het logo of een korte tekstboodschap van je onderneming? Het kan allemaal. Logofruit® is een originele, gezonde en milieuvriendelijke manier om je evenement of bedrijf te doen opvallen. Transformeer een gewone appel naar een leuk hebbeding waar zeker over gepraat wordt!"
Adres: Mierhoopweg 34, 3850 Wijer, Limburg, Belgium
Telefoonnummer: 011/69 52 80
Stad: Wijer
Route: Mierhoopweg 34
Postcode: 3850


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00

Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid