facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Logodental tandartsenpraktijk

Info

Openingsuren

maandag - vrijdag
van 9u tot 18u

ENKEL OP AFSPRAAK

Geschiedenis

Wij zijn een moderne, hygiënisch en smaakvol ingerichte groepspraktijk in Schoten. Wij zijn actief in de algemene tandheelkunde, pedodontie, esthetische tandheelkunde, endodontie, implantologie en narcodontie.

Wij zijn een volledig uitgeruste groepspraktijk waarin de patiënt centraal staat. In onze praktijk streven wij voortdurend naar een hoge, constante kwaliteit en service in de verschillende disciplines binnen aanvaardbare tarieven.

Ons tandartsenteam staat open voor nieuwe ontwikkelingen en technologieën, om zo goed mogelijk aan uw wensen te kunnen voldoen.

Deze perspectieven kunnen enkel behaald worden door tevreden medewerkers. Daarom werken wij aan een aangename werkomgeving en wordt er ruimte gecreëerd voor overleg, professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Uw Logodental team

Adres: Churchilllaan 226, 2900 Schoten
Telefoonnummer: +3236854114
Stad: Schoten
Route: Churchilllaan 226
Postcode: 2900


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Tandarts Schoten paalstraat, Tandartsen Schoten, Tandarts Schoten zonder afspraak, Tandarts Churchilllaan Schoten, Tandarts Schoten VILLERSLEI, Tandarts logo, Logodental afspraak maken, Chess Lorraine
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Logodental bvba Logodental bvba 12 meter Trekt op nietsnMeer dan 10 jaar geleden patiënt geweest.nStifttand laten plaatsen,Na ...
Tandartsenpraktijk Hilde Meulleman Tandartsenpraktijk Hilde Meulleman 2 km Snel en professioneel geholpen. Altijd supervriendelijk, alles coronaproof en stipt o...
Recensies
Uitstekende en hygienische praktijk met professionele, correcte en vriendelijke service op maat van de cliënt . Modern ingericht en steeds up-to-date met nieuwe ontwikkelingen.
Heel vriendelijk, hulpvaardig en heel professioneel. Ze hebben me in urgentie kunnen zien waardoor ik dankzij hun ontsnapt ben aan een serieus abces, want als je daarmee moet blijven zitten...mijn dank alleszins
Slechtste praktijk ever ! Afspraken systeem deugt voor geen meter! Niet te vertrouwen. Dokter spreekt geen Nederlands, assistent spreekt spreekt geen Nederlands. Samen hebben ze geen idee wat ze doen. 1,5 u ingepland maanden van te voren, bij aankomst enkel 30 min. Ze spelen gewoon met mensen. Niet aan te raden als je en deftig praktijk wilt die jou op eerste plaats zet. Nooit meer.
Altijd een innerlijke angst ervaren voor naar een tandarts te gaan. Sinds ik bij Logodental terecht ben gekomen is dit niet meer nodig. Ze zijn enorm voorzichtig stellen je gerust doen alles met LIEFDE en zijn enorm klantvriendelijk. Daarnaast zorgt logodental dat ze met de meest innovatieve toestellen werken wat het beste is voor uw tanden optimaal te krijgen en te houden, daar maken ze het winnend verschil ! Daarnaast was ik enorm onder de indruk van het ontvangst ! Logodental rocks !!
Heel erg tevreden van de professionele en toch heel persoonlijke behandeling alsook begeleiding van het gehele team ! Echt een gevoel van vertrouwen en stellen me heel erg op mijn gemak !
Mijn vrouw heeft hier eens een ontzenuwing laten doen, wat opzich al niet goedkoop was. Ik ga zeker niet discussiëren over het al of dan niet nodig was. Het enige wat mij nu nog steeds stoort is dat na de behandeling diezelfde tand een paar weken later doormidden is gebarsten en we een tandchirurg hebben gaan zoeken om het geheel te verwijderen, wat opzich ook niet goedkoop was. Nu we bij een nieuwe tandartsenpraktijk zijn kregen we dan nog eens te horen dat een tand die ontzenuwing heeft ondergaan moet verstevigd worden met een kroon...ze zijn dat gedeelte blijkbaar vergeten...je mag het niet zeggen misschien, maar bedankt voor niets!
Een zeer moderne en professionele praktijk! Vriendelijke ontvangst en goede experten. Een echte aanrader!
Vandaag geweest bij Carolina, zeer tevreden over haar. Goede mondhygiëniste die haar werk goed doet!!
Jammer dat ik meer dan 12 min in de wacht werd gezet met geen resultaat!
Een zeer moderne, innovatieve groepspraktijk van hoge kwaliteit. TOP !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid