facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Logies Villa Magdalena

Logies Villa Magdalena

Info

Gelegen vlakbij het centrum van Eeklo en op 800 meter van het station. Ideale uitvalsbasis om het Meetjesland per fiets te verkennen of Gent en Brugge te bezoeken.

Geschiedenis

De villa heeft 5 ruime gastverblijven. Alle kamers zijn ingericht in koloniale stijl. Een ervan is ondergebracht in de loft van het bijhuis in de tuin. Er is ook een familiekamer met plaats voor 5 personen. Het hotel beschikt over een ontbijtruimte, een prachtig salon, een leefruimte, een bibliotheek, verschillende terrassen en een prachtige parktuin met vijver. Zowel voor zakenmensen als toeristen die het Meetjesland willen verkennen, is Villa Magdalena de perfecte uitvalsbasis.

Adres: Gentsesteenweg 83, 9900 Eeklo
Telefoonnummer: +32(0) 93108012
Stad: Eeklo
Route: Gentsesteenweg 83
Postcode: 9900



op zoek naar gerelateerd: Villa Magdalena boek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MyHotelCard MyHotelCard 2 km http://www.myhotelcard.eu
B&B Salus Wellness B&B Salus Wellness 3 km Salus Wellness & Relax
Recensies
Hartelijk ontvangst! Prachtige woning. Alles zeer proper. En heerlijk ontbijt! Een echte aanrader!Kamers: 4/5
Door onvoorziene omstandigheden kon onze overnachting bij Villa Magdalena plots niet doorgaan. Wij hadden 3 kamer geboekt. De eigenares was zo vriendelijk om dit voor ons kosteloos te annuleren. Wat een service! Wanneer we in de buurt zijn, komen we heel graag de B&B uitproberen! Nogmaals bedankt voor het begrip!!Service: 5/5
Zeer mooie B&B...hartelijk en oprecht onthaal absoluut de moeite wanneer je een verblijf wil boeken in het Meetjesland !Kamers: 5/5
Onze eerste ervaring met een B&B maar wat zal een volgende goed zijn best moeten doen om dit te evenaren of beter te zijn. Kamer was schoon en mooi ingericht. Er was gratis koffie en thee en een minibar waaruit tegen betaling uit gepakt kon worden. De prijzen van de minibar waren niet overdreven duur. Het bed was groot en lag prima. Er was een keuze uit een hard of zacht kussen. Het ontbijt was uitgebreid en er werden verse broodjes en eitjes gebakken. Kamer is tussendoor schoon gemaakt en alles weer aangevuld met als extra bananenbrood wat zelfgebakken was. De eigenaren waren erg vriendelijk en zeer behulpzaam. Als je naar Gent of Brugge wilt dan is dat van hieruit goed aan te rijden en je zit niet midden in de drukte. Deze B&B is zeker een aanrader!
Beautiful hotel and a warm welcome by Annelies and Filip. Tasteful decorated in Indonesian style which fits the house perfectly. The garden is very pleasant to stay in as is the living room for all guests. The rooms are cosy and very spacious. For families they have a perfect room. Close to Gent, the beach and Meetjesland. Prachtige logies met een warm onthaal door Annelies en Filip. De inrichting past perfect bij de villa, lichte natuurtinten met een vleug Indonesië. De kamers zijn erg ruim en de sfeer is aangenaam. De prachtige tuin en gezamenlijke woonkamer maken het helemaal af. Voor een gezin is er een perfecte familiekamer. De loft is erg romantisch maar eigenlijk is iedere kamer even prettig om in te verblijven.
Villa Magdalena is een fantastische en huiselijke plek om te vertoeven. Alles tot de tuin toe is netjes en verzorgd. Een aanrader voor een romantisch weekendje of een plek om tot rust te komen tijdens zaken in de streek. Annelies en Filip Jammer dat ik geen 6 sterren kan geven.Kamers: 5/5
Prachtige B&B ,een goede ontvangst door de gastvrouw. Aan ontbijt niks te kort en bij aankomst stond en mooi ontvangst op de kamer.
Zeer mooie b&b met zeer vriendelijke eigenaars lekker ontbijt en prachtige tuin
Uitstekend adres! Zeer vriendelijke uitbaters, ruime kamers, zeer uitgebreid en gevarieerd ontbijt. Niets op aan te merken. Zelfs flesjes water krijg je er gratis, dit zijn van die kleine dingen die wel plezier doen! Echt een aanrader!
Heel mooi hotel, met veel smaak ingerichte kamers, zalig bedlinnen. Schitterend ontbijt met huisgemaakte confituren. Alles heel net en proper. Sympathieke ontvangst, we voelden ons onmiddellijk thuis. We komen zeker terug.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid