facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Logic in Motion

Logic in Motion

Info

Logic in motion - Digital Marketing & Strategy Experts

Geschiedenis

Logic in Motion is gespecialiseerd in digitale marketing en strategie. We ondersteunen onze klanten strategisch op gebied van customer experience en werken voor hen digitale oplossingen op maat uit.
Dankzij onze jarenlange ervaring in diverse sectoren zoals (media, telecom, utilities, travel, FMCG,…) kunnen we een full service aanbieden waarin we de marketing- en communicatiestrategie op punt stellen.
Om ons team te versterken, zijn we op zoek naar gedreven en nieuwsgierige medewerkers.



"Logic in Motion is een full service digital agency. We adviseren en begeleiden kleine en grote ondernemingen bij het succesvol realiseren van hun doelstellingen en ambities via digitale en online kanalen. We tekenen samen met hen de strategie uit en gaan vervolgens aan de slag met de concrete uitvoering ervan. De resultaten volgen we samen op en sturen we bij waar nodig in functie van de vooropgestelde KPI’s.We hebben ruime ervaring in het ontwerpen en implementeren van innovatieve digitale toepassingen. Van websites en webshops over apps tot complexe online platformen met talrijke integraties zoals CRM, ERP en andere systemen.ZetelLéon Stynenstraat 50 - 0042000 AntwerpenON 0895 007 617"
Adres: Klein Dalenstraat 45, 2630 Aartselaar
Telefoonnummer: 0032478210049
Stad: Aartselaar
Route: Klein Dalenstraat 45
Postcode: 2630


Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid