facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor logee

logee

Info

Logee is a business trip planner, We organise, coordinate and take care of the whole business trip for your guests on behalf of your business or organisation.

Adres:
Telefoonnummer: 0491642199
Stad: Aalbeke


Recensies
We hebben het luxe ontbijt genomen, er was een overvloed aan keuzes. Perfect uitgebalanceerd, uiterst aangename uitbater, zeer vriendelijk en allerte bediening. Zeker een aanrader voor iedereen!Service: 5/5
Zeer mooie kamers, je wordt verwend bij het ontbijt. Aalbeke zelf heeft misschien weinig te bieden, maar als uitvalsbasis is dit een perfecte plekKamers: 5/5
De ontvangst was uiterlijk hartelijk. Toen ik op de kamer kwam werd mijn verwachting zelfs nog overtroffen. De kamer is ruim, sfeervol ingericht en heeft een bed dat heerlijk ligt. En dan de douche: dat maak je niet altijd mee. Het water was en bleef warm. Albecca ligt aan een soort van doorgaande weg, maar daar heb je totaal geen last van. Restaurants zijn in het centrum, op 200m lopen. Na vast te hebben geslapen, heerlijk fris ontwaakt. Het ontbijt maakte de uiterst aangename ervaring compleet. Er was voldoende van alles: broodjes, beleg, koffie, thee en ei naar keuze. Absolute aanrader als je in de omgeving van Kortrijk lekker wilt overnachten voor een betaalbare prijs!
Vergadering in Wevelgem 's morgens vroeg dus om de files te vermijden de avond voordien al neergestreken in Aalbeke. Een overnachting in B&B Albecca leeg ons een goed idee. En dat bleek ook nadien. Correcte ontvangst alleen moest het wel rap rap gaan. Misschien was er een reden maar anders zou ik de gastvrouw toch aanraden wat meer tijd te nemen als de gast dat toelaat natuurlijk. Spreek van ondervinding want we baten zelf ook een B&B uit ;-. Mooie verzorgde kamer met alle faciliteiten. Gewone handzeep zou nog een pluspuntje opleveren als dat beschikbaar is. Ontbijt 's morgens uitgebreid, verzorgd en ruim voldoende. De gastheer was bijzonder correct maar maakte geen 'connectie' met ons misschien lag het wel aan ons, kan natuurlijk ook :-. Prijs/kwaliteit was meer dan in orde!!! Kortom, zeker aan te raden.
Supervriendelijk ontvangen, meteen op ons gemak gesteld. Mooie kamers met hout- en industriële look. Echt prachtig. Alles wat je nodig kan hebben, is voorzien. Extra kussens, lakens, douchegel, handdoeken... Alles wat je nodig kan hebben, is ook in de buurt taverne, cafe, bank, bakker,... Heel lekker en Bourgondisch ontbijt. Eieren, spek, pistolets, paté, een allegaartje van confituren en charcuterie,... Lang verhaal kort: topverblijf gehad.
Mooie en vrij nieuwe B&B, vriendelijke gastheer. Op elektrische fietsafstand van Kortrijk. Vijf, ja 5, restaurants in de directe buurt op wandelafstand als ook bakker, beenhouwerij, bank, etc . Mooie fietstochten in de omgeving.
Heel vriendelijk, lekker avondmaal en ontbijt, goeie bedden en sanitair!
Zeer gastvrij en geweldig ontbijt!Kamers: 5/5
Heerlijke plek. Geweldige service. Schoon, beleefd personeel. Rustige kamer. Comfortabel bed. Sterk aanbevolen.
Prachtige plek met een eenvoudige maar effectieve inrichting. Zeer vriendelijke en gastvrije gastheren. De kamer is zeer goed ingericht en brandschoon. Ik raad deze zeer aangename plek ten zeerste aan, je kunt er naartoe gaan met je ogen dicht. Het ontbijt is op de hoogte van de plaats. GELUKKIG!!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid